Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Mail : Discussion :

LOST PASSWORD

Quote Reply
LOST PASSWORD
Hello Alex!

There are users who did not have to answer the pass question. At that time the option was turned off.

No I turned it on and saw that everything functions properly but the following happens:

The new users have no problems but the old users do not get their password at all. They are shown by the follwoing message:

LOST PASSWORD
You are not authorized to use this function.

Thats funny.

Now by changing it back again the new users will have similar problems.

Subject Author Views Date
Thread LOST PASSWORD dearnet 3727 Jun 30, 2001, 3:14 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Alex 3633 Jun 30, 2001, 10:52 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3625 Jun 30, 2001, 10:56 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Alex 3654 Jun 30, 2001, 11:03 AM
Post Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3658 Jun 30, 2001, 11:08 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3611 Jul 17, 2001, 9:23 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3583 Jul 20, 2001, 1:22 PM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3563 Jul 23, 2001, 1:41 PM
Post Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3537 Jul 26, 2001, 10:27 PM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3461 Sep 8, 2001, 1:00 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Bmxer 3479 Sep 8, 2001, 7:05 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Paul 3489 Sep 8, 2001, 7:32 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3486 Sep 8, 2001, 8:55 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Alex 3413 Sep 10, 2001, 12:54 PM
Post Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3390 Sep 10, 2001, 3:23 PM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3403 Sep 10, 2001, 3:33 PM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Alex 3398 Sep 10, 2001, 5:02 PM
Post Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3354 Sep 11, 2001, 12:46 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 3460 Sep 8, 2001, 8:52 AM
Post Re: [BUG in 2.0.1]
Paul 3440 Sep 8, 2001, 8:57 AM