Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Mail : Discussion :

Re: [BUG in 2.0.1]

Quote Reply
Re: [BUG in 2.0.1] In reply to
Hello Alex!

If its not a bug then its the logic.

If the other users do not have Q/A then they should be able to use the email lost password service. An email is not sent to their email address and thats the problem.

Check it out with your login info on my website!!!



Subject Author Views Date
Thread LOST PASSWORD dearnet 4900 Jun 30, 2001, 3:14 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Alex 4779 Jun 30, 2001, 10:52 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4760 Jun 30, 2001, 10:56 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Alex 4811 Jun 30, 2001, 11:03 AM
Post Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4796 Jun 30, 2001, 11:08 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4752 Jul 17, 2001, 9:23 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4722 Jul 20, 2001, 1:22 PM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4702 Jul 23, 2001, 1:41 PM
Post Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4674 Jul 26, 2001, 10:27 PM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4606 Sep 8, 2001, 1:00 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Bmxer 4627 Sep 8, 2001, 7:05 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Paul 4654 Sep 8, 2001, 7:32 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4622 Sep 8, 2001, 8:55 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Alex 4561 Sep 10, 2001, 12:54 PM
Post Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4534 Sep 10, 2001, 3:23 PM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4550 Sep 10, 2001, 3:33 PM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
Alex 4546 Sep 10, 2001, 5:02 PM
Post Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4490 Sep 11, 2001, 12:46 AM
Thread Re: [BUG in 2.0.1]
dearnet 4600 Sep 8, 2001, 8:52 AM
Post Re: [BUG in 2.0.1]
Paul 4583 Sep 8, 2001, 8:57 AM