Gossamer Forum
Home : Products : Links 2.0 : Customization :

Problem with the nonenglish mod (bug?)

Quote Reply
Problem with the nonenglish mod (bug?)
I'm not sure if it's a bug or that it is my mistake, but the nonenglish mod doesn't work 100% right here.

On the What's new pages the script uses my original category name (instead of the nonenglish title). To be honest: it's now even worse than before, because the script doesn't filter the "_" in de category name.

I.e. A category with the name "A and B" and the nonenglish title "A & B" has created the directory "A_en_B". When I browse the categories, the script uses the nonenglish title "A & B" so that's fine. But on the What's new pages there is a problem (bug?). On the What's new pages I get "A_and_B" as category title?

Am I the only one with this problem?

Another question: How can I modify the script in that way that the nonenglish titles will be used in the dropdown box that you get when you want to add/modify a link?

C.
Subject Author Views Date
Thread Problem with the nonenglish mod (bug?) C. 3202 Sep 1, 2003, 5:06 AM
Thread Re: [C.] Problem with the nonenglish mod (bug?)
PerlFlunkie 3193 Sep 1, 2003, 12:26 PM
Thread Re: [PerlFlunkie] Problem with the nonenglish mod (bug?)
Andy 3161 Sep 1, 2003, 1:41 PM
Thread Re: [Andy] Problem with the nonenglish mod (bug?)
PerlFlunkie 3148 Sep 1, 2003, 2:10 PM
Thread Re: [PerlFlunkie] Problem with the nonenglish mod (bug?)
Andy 3162 Sep 1, 2003, 2:30 PM
Thread Re: [Andy] Problem with the nonenglish mod (bug?)
PerlFlunkie 3128 Sep 1, 2003, 8:02 PM
Thread Re: [PerlFlunkie] Problem with the nonenglish mod (bug?)
C. 3129 Sep 3, 2003, 10:05 AM
Thread Re: [C.] Problem with the nonenglish mod (bug?)
PerlFlunkie 3112 Sep 3, 2003, 10:44 AM
Thread Re: [PerlFlunkie] Problem with the nonenglish mod (bug?)
C. 3076 Sep 4, 2003, 5:19 PM
Post Re: [C.] Problem with the nonenglish mod (bug?)
PerlFlunkie 3066 Sep 4, 2003, 7:53 PM
Post Re: [PerlFlunkie] Problem with the nonenglish mod (bug?)
C. 3151 Sep 1, 2003, 5:25 PM