Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1

Quote Reply
Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1 In reply to
I have been a Netscape user since I was on the internet 4 years ago and I have to agree that netscape 6.1 is really not up to expectations. BTW, I did use I.E 5.5 to check up and it works fine.

I notice that N6.1 is rather particular about html and javascripts and java itself. I have come across websites that I use to have no problems with until I switched over to N6.1.

I'm unwilling to let go of N6.1 cos' first of all, it finally has the ability to check multiple mail accounts all at the same time. I know Outlook can do that but I realised also that many virus attacks seems to be targeted at Outlook itself. Secondly, I personally had bad experiences with previous versions of I.E but I must say, it seems that I.E 5.5 seems to be good.

Anyway, I was just wondering whether it was my computer's fault or netscape's fault. Oh well, if any one else seem to be facing the problem... I think I need to call up dell and ask them whether they short change me. Wink
Julian
Subject Author Views Date
Thread Fourm not working properly with Netscape 6.1 vampy 2771 Oct 3, 2001, 7:54 AM
Thread Re: [vampy] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Paul 2696 Oct 3, 2001, 8:05 AM
Thread Re: [RedRum] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Wil 2657 Oct 3, 2001, 8:30 AM
Thread Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Paul 2707 Oct 3, 2001, 8:31 AM
Thread Re: [RedRum] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Wil 2707 Oct 3, 2001, 8:56 AM
Post Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Paul 2715 Oct 3, 2001, 9:04 AM
Thread Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1
vampy 2657 Oct 3, 2001, 9:05 AM
Thread Re: [vampy] Fourm not working properly with Netscape 6.1
QooQ 2644 Oct 3, 2001, 4:00 PM
Thread Re: [QooQ] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Stealth 2662 Oct 3, 2001, 7:13 PM
Thread Re: [AnthroRules] Fourm not working properly with Netscape 6.1
QooQ 2650 Oct 3, 2001, 11:13 PM
Post Re: [QooQ] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Stealth 2628 Oct 4, 2001, 9:31 AM
Thread Re: [vampy] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Jagerman 2620 Oct 7, 2001, 4:54 PM
Post Re: [jagerman] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Wil 2623 Oct 8, 2001, 1:15 AM