Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Re: [AnthroRules] Fourm not working properly with Netscape 6.1

Quote Reply
Re: [AnthroRules] Fourm not working properly with Netscape 6.1 In reply to
ohhhhh .... she's on an old mac Wink an doesn't realize those tricks probably. Oh well, at least she's on a computer of some sort.

Never had that problem and I send emails with attachments 3-4 times a week to my friends wintel machine. He, on the other hand lost a 40 gig drive, the port to boot, and after rebuilding his system got nailed hard by a virus ... Crazy

I'm on a BSD / mach kernel system ... Cool apache 1.3.20 / php 4.0.6 / Perl 5.0.6 / mySQL .
Too bad hardware is still a little too expensive ... buying a separate monitor does hurt for a tower system Frown

Hopefully, eventually, most systems will become more co-existant. Angelic

openoffice + gimp + sketch ... Smile
Subject Author Views Date
Thread Fourm not working properly with Netscape 6.1 vampy 2771 Oct 3, 2001, 7:54 AM
Thread Re: [vampy] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Paul 2696 Oct 3, 2001, 8:05 AM
Thread Re: [RedRum] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Wil 2657 Oct 3, 2001, 8:30 AM
Thread Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Paul 2707 Oct 3, 2001, 8:31 AM
Thread Re: [RedRum] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Wil 2707 Oct 3, 2001, 8:56 AM
Post Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Paul 2715 Oct 3, 2001, 9:04 AM
Thread Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1
vampy 2656 Oct 3, 2001, 9:05 AM
Thread Re: [vampy] Fourm not working properly with Netscape 6.1
QooQ 2644 Oct 3, 2001, 4:00 PM
Thread Re: [QooQ] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Stealth 2661 Oct 3, 2001, 7:13 PM
Thread Re: [AnthroRules] Fourm not working properly with Netscape 6.1
QooQ 2650 Oct 3, 2001, 11:13 PM
Post Re: [QooQ] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Stealth 2628 Oct 4, 2001, 9:31 AM
Thread Re: [vampy] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Jagerman 2620 Oct 7, 2001, 4:54 PM
Post Re: [jagerman] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Wil 2623 Oct 8, 2001, 1:15 AM