Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Re: [QooQ] Fourm not working properly with Netscape 6.1

Quote Reply
Re: [QooQ] Fourm not working properly with Netscape 6.1 In reply to
She is on a newer Mac, BUDDY! Tongue

Her Outlook has been re-installed three times by our computer technical
staff (and don't even make any sly remarks about their capabilities, because
they are quite capable), and she still has problems sending email
attachments to PCs.

Got it???
========================================
Buh Bye!

Cheers,
Me

Last edited by:

AnthroRules: Oct 4, 2001, 9:31 AM
Subject Author Views Date
Thread Fourm not working properly with Netscape 6.1 vampy 2798 Oct 3, 2001, 7:54 AM
Thread Re: [vampy] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Paul 2722 Oct 3, 2001, 8:05 AM
Thread Re: [RedRum] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Wil 2683 Oct 3, 2001, 8:30 AM
Thread Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Paul 2733 Oct 3, 2001, 8:31 AM
Thread Re: [RedRum] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Wil 2733 Oct 3, 2001, 8:56 AM
Post Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Paul 2741 Oct 3, 2001, 9:04 AM
Thread Re: [Wil] Fourm not working properly with Netscape 6.1
vampy 2683 Oct 3, 2001, 9:05 AM
Thread Re: [vampy] Fourm not working properly with Netscape 6.1
QooQ 2670 Oct 3, 2001, 4:00 PM
Thread Re: [QooQ] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Stealth 2688 Oct 3, 2001, 7:13 PM
Thread Re: [AnthroRules] Fourm not working properly with Netscape 6.1
QooQ 2676 Oct 3, 2001, 11:13 PM
Post Re: [QooQ] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Stealth 2655 Oct 4, 2001, 9:31 AM
Thread Re: [vampy] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Jagerman 2646 Oct 7, 2001, 4:54 PM
Post Re: [jagerman] Fourm not working properly with Netscape 6.1
Wil 2649 Oct 8, 2001, 1:15 AM