Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Development, Plugins and Globals :

Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...

Quote Reply
Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature... In reply to
Quote:
'/usr/www/betterbeads/cgi-bin/LinkSQL/admin/Links


how do I do that?

Yeah, thats a bug. Did you download the version from Plugins > Download > List All ?

Basically, just changing;

use lib '/usr/www/betterbeads/cgi-bin/LinkSQL/admin/Links';

..and;

Links::inti('/usr/www/betterbeads/cgi-bin/LinkSQL/admin/Links');

... and /admin/Plugins/Bad_Link.pm.

Hope that helps.

Cheers

Andy (mod)
andy@ultranerds.co.uk
Want to give me something back for my help? Please see my Amazon Wish List
GLinks ULTRA Package | GLinks ULTRA Package PRO
Links SQL Plugins | Website Design and SEO | UltraNerds | ULTRAGLobals Plugin | Pre-Made Template Sets | FREE GLinks Plugins!
Subject Author Views Date
Thread After installing Bad Link feature... FindSP.com 10104 Sep 30, 2004, 9:30 AM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
Andy 9894 Sep 30, 2004, 11:10 AM
Thread Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9832 Sep 30, 2004, 11:16 AM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
pugdog 9811 Sep 30, 2004, 11:59 AM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9863 Sep 30, 2004, 12:09 PM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
pugdog 9829 Sep 30, 2004, 10:47 PM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9749 Oct 1, 2004, 12:26 AM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
pugdog 9738 Oct 1, 2004, 12:46 PM
Post Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9821 Oct 1, 2004, 1:01 PM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
Jag 9748 Oct 3, 2004, 4:23 PM
Thread Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
pugdog 9781 Oct 3, 2004, 8:03 PM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
Jag 9744 Oct 4, 2004, 6:40 AM
Post Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
Andy 9745 Oct 4, 2004, 10:26 AM
Thread Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
pugdog 9704 Oct 4, 2004, 10:36 AM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
afinlr 9758 Oct 6, 2004, 11:28 AM
Thread Re: [afinlr] After installing Bad Link feature...
Andy 9707 Oct 7, 2004, 12:08 AM
Thread Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
Jag 9799 Oct 7, 2004, 1:10 PM
Thread Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
Andy 9762 Oct 7, 2004, 11:42 PM
Thread Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
kailew 9673 Oct 17, 2004, 2:47 PM
Thread Re: [kailew] After installing Bad Link feature...
pugdog 9676 Oct 20, 2004, 3:25 AM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
kailew 9706 Oct 20, 2004, 3:31 AM
Thread Re: [kailew] After installing Bad Link feature...
devnick 9595 Oct 20, 2004, 8:11 PM
Thread Re: [devnick] After installing Bad Link feature...
kailew 9605 Oct 20, 2004, 10:27 PM
Thread Re: [kailew] After installing Bad Link feature...
SandraR 9451 Jun 28, 2006, 10:18 AM
Thread Re: [SandraR] After installing Bad Link feature...
Andy 2504 Jul 8, 2006, 7:49 PM
Post Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
SandraR 2453 Jul 10, 2006, 9:08 AM
Post Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
pugdog 9690 Oct 13, 2004, 9:46 AM
Post Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
blueaegis 2250 Dec 20, 2007, 9:48 PM