Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Development, Plugins and Globals :

Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...

Quote Reply
Re: [pugdog] After installing Bad Link feature... In reply to
pugdog wrote:
Try this version, it has two minor install fixes.

Hi pugdog.

I could sure use that version as well. Could you please make it available to me. I currently have version 2.1.1a installed, and its returning the following error when I click the link to report a bad link -

A fatal error has occured:

Links::Config (30675): Unable to compile '/usr/www/betterbeads/cgi-bin/LinkSQL/admin/Links/Config/Data.pm': No such file or directory. at /home/bizness/public_html/cgi-bin/admin/Links.pm line 100.
Please enable debugging in setup for more details.

Thanx,

Roy
Subject Author Views Date
Thread After installing Bad Link feature... FindSP.com 10113 Sep 30, 2004, 9:30 AM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
Andy 9903 Sep 30, 2004, 11:10 AM
Thread Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9842 Sep 30, 2004, 11:16 AM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
pugdog 9821 Sep 30, 2004, 11:59 AM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9873 Sep 30, 2004, 12:09 PM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
pugdog 9839 Sep 30, 2004, 10:47 PM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9758 Oct 1, 2004, 12:26 AM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
pugdog 9748 Oct 1, 2004, 12:46 PM
Post Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9830 Oct 1, 2004, 1:01 PM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
Jag 9758 Oct 3, 2004, 4:23 PM
Thread Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
pugdog 9791 Oct 3, 2004, 8:03 PM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
Jag 9754 Oct 4, 2004, 6:40 AM
Post Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
Andy 9755 Oct 4, 2004, 10:26 AM
Thread Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
pugdog 9714 Oct 4, 2004, 10:36 AM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
afinlr 9768 Oct 6, 2004, 11:28 AM
Thread Re: [afinlr] After installing Bad Link feature...
Andy 9717 Oct 7, 2004, 12:08 AM
Thread Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
Jag 9809 Oct 7, 2004, 1:10 PM
Thread Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
Andy 9772 Oct 7, 2004, 11:42 PM
Thread Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
kailew 9683 Oct 17, 2004, 2:47 PM
Thread Re: [kailew] After installing Bad Link feature...
pugdog 9686 Oct 20, 2004, 3:25 AM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
kailew 9716 Oct 20, 2004, 3:31 AM
Thread Re: [kailew] After installing Bad Link feature...
devnick 9605 Oct 20, 2004, 8:11 PM
Thread Re: [devnick] After installing Bad Link feature...
kailew 9615 Oct 20, 2004, 10:27 PM
Thread Re: [kailew] After installing Bad Link feature...
SandraR 9461 Jun 28, 2006, 10:18 AM
Thread Re: [SandraR] After installing Bad Link feature...
Andy 2510 Jul 8, 2006, 7:49 PM
Post Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
SandraR 2458 Jul 10, 2006, 9:08 AM
Post Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
pugdog 9699 Oct 13, 2004, 9:46 AM
Post Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
blueaegis 2256 Dec 20, 2007, 9:48 PM