Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

email error when sending to users

Quote Reply
email error when sending to users
OK.... how do I...or what do I... change to stop this error?
The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request. The script did not produce correct headers. It must at least print out a Content-Type header, like so:
Content-Type: text/html

The header the script produced was:
HTTP/1.1 200 OK
This error comes up when I'm attempting to send out an email from the admin panel to various users. Is there something i nthe templates that can be changed? or is this a server related error? (I've not edited the default template...yet) ptegler
Subject Author Views Date
Thread email error when sending to users ptegler 2953 Sep 17, 2006, 6:50 AM
Thread Re: [ptegler] email error when sending to users
SeanP 2861 Sep 18, 2006, 9:54 AM
Post Re: [SeanP] email error when sending to users
ptegler 2838 Sep 18, 2006, 10:35 AM
Thread Re: [ptegler] email error when sending to users
brewt 2845 Sep 18, 2006, 5:45 PM
Post Re: [brewt] email error when sending to users
ptegler 2854 Sep 18, 2006, 9:54 PM
Thread Re: [ptegler] email error when sending to users
brewt 2865 Sep 20, 2006, 12:53 PM
Thread Re: [brewt] email error when sending to users
ptegler 2837 Sep 20, 2006, 1:02 PM
Thread Re: [ptegler] email error when sending to users
brewt 2834 Sep 20, 2006, 1:17 PM
Post Re: [brewt] email error when sending to users
ptegler 2847 Sep 20, 2006, 1:50 PM
Post Re: [ptegler] email error when sending to users
brewt 2791 Sep 25, 2006, 1:01 PM