Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Mail : Discussion :

Problem with GT and W3T Integration

Quote Reply
Problem with GT and W3T Integration
Hello

I have W3T 5.4 and GT 2.02 versions. I have installed and
integrated these two products in a breeze. I was able to
login to Forums and navigate to GT Mail a while back. While
managing GTMail admin screens, I am not sure what was
changed, now I am running into problem.

I sign-up as a new user in W3T and click on 'webmail.cgi'
to check my mail. I get the sign-up sheet from GTMail as
expected. I enter the information and click on "Next" and
it takes me back to the same sign-up sheet and says:

That login is reserved. Please choose another.

I am unble to go further. And the users table in GTMail
is not populated with this new user either. I am not sure
how to debug this problem. Any help is very much
appreciated. Thank you.

-Srinivas

Subject Author Views Date
Thread Problem with GT and W3T Integration srinivas 2551 Sep 5, 2001, 3:00 AM
Thread Re: Problem with GT and W3T Integration
dearnet 2428 Sep 5, 2001, 9:27 AM
Post Re: Problem with GT and W3T Integration
srinivas 2378 Sep 7, 2001, 8:56 PM
Thread Re: Problem with GT and W3T Integration
Alex 2428 Sep 5, 2001, 11:33 AM
Post Re: Problem with GT and W3T Integration
dearnet 2397 Sep 5, 2001, 11:35 PM
Thread Re: Problem with GT and W3T Integration
srinivas 2363 Sep 7, 2001, 8:59 PM
Post Re: Problem with GT and W3T Integration
dearnet 2350 Sep 8, 2001, 12:21 AM
Thread Re: Problem with GT and W3T Integration
srinivas 2366 Sep 8, 2001, 9:43 PM
Post SOLVED!!! Re: Problem with GT and W3T Integration
srinivas 2338 Sep 8, 2001, 10:04 PM