Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Mail : Discussion :

Re: [mcoyne] mod_perl

Quote Reply
Re: [mcoyne] mod_perl In reply to
Another oddity. Most of what I have tried in gmail admin seems to be working under mod_perl, but when I try to look at undeliverables I get the same "document contained no data"...

A little more investigation and a variety of things aren't working in the admin. It seems like anytime it tries to interact with mySQL I get the "document contained no data" message. I also get "child pid xxx exit signal Segmentation fault" in the error_log.

Any ideas?

Additional... I also have php4 installed and just came across some info that suggests that this combo may not play well together (apache, mod_perl, php and mysql). Can anyone corroborate this, or know of a fix?
Michael Coyne
seaturtle.org

Last edited by:

mcoyne: Mar 8, 2002, 8:00 AM
Subject Author Views Date
Thread mod_perl mcoyne 3071 Mar 7, 2002, 8:18 AM
Thread Re: [mcoyne] mod_perl
Paul 3047 Mar 7, 2002, 8:20 AM
Thread Re: [RedRum] mod_perl
mcoyne 3001 Mar 7, 2002, 8:36 AM
Thread Re: [mcoyne] mod_perl
Alex 3017 Mar 7, 2002, 9:32 AM
Thread Re: [Alex] mod_perl
mcoyne 3006 Mar 7, 2002, 10:16 AM
Thread Re: [mcoyne] mod_perl
mcoyne 2995 Mar 7, 2002, 6:32 PM
Thread Re: [mcoyne] mod_perl
Alex 2990 Mar 7, 2002, 9:55 PM
Thread Re: [Alex] mod_perl
mcoyne 2976 Mar 8, 2002, 7:04 AM
Thread Re: [mcoyne] mod_perl
mcoyne 2970 Mar 8, 2002, 7:54 AM
Thread Re: [mcoyne] mod_perl
mcoyne 2961 Mar 9, 2002, 6:23 PM
Thread Re: [mcoyne] mod_perl
Alex 2943 Mar 10, 2002, 1:08 PM
Post Re: [Alex] mod_perl
Paul 2936 Mar 10, 2002, 2:04 PM