Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Discussions :

next_span in dynamic mode not working

Quote Reply
next_span in dynamic mode not working
Hi,

I got this behaviour for a long time now and am wondering if I am the only one to have this kind of problem:

For spanning pages in category.html there is the tag next_span. When using static pages there is no problem with that. Only in dynamic mode, when I click on one of the generated links to the next pages I get an error message instead, saying:

There is no category named '2/more2.php' in the database.

The link is '/cgi-bin/links/page.cgi?g=2%2Fmore2.php&d=1'.

(as you can see from that, I'm using the '.php' file extension for the static pages)
BTW: this doesn't happen with search.cgi on the search results pages.

It's not such a dramatic problem for me because I use static pages mostly, but as I read some of you are having completely dynamic sites and now I wonder if noone else ever had this problem. It's there at least since version 2.0.x and I seem to remember that it was there even in 1.13 - thought this would be finally fixed in 2.1 Crazy
That's somewhat annoying when I browse my pages in dynamic mode to control any template changes before building the static pages...

Greetings to all you Links users out there - and especially to Alex and GT.

Andreas
-------------------------------------------------
http://www.archaeologie-online.de
Quote Reply
Re: [Digger] next_span in dynamic mode not working In reply to
Hi,

any idea anyone?
Angelic

Andreas
-------------------------------------------------
http://www.archaeologie-online.de