Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Discussions :

After adding keywords field, no links are searched. Plz help.

Quote Reply
After adding keywords field, no links are searched. Plz help.
I tried to add a new search field (Keywords) so that users could input keywords to go along with their listings.

I went to Link>Properties>Add Coumn
and added it there using:
Keywords TEXT and a Search Weight of 1.

I then wanted the search to sort relevance based upon Title (3) then Description (2) then URL (1) and Keywords (1). So I set the weights as mentioned in the ().

When I tried to change the Description field's weight, it gave me an error saying something like TEXTAREAs had to have a form size like 30,5 (instead of just 30), so I fixed it.

I then resynced the DB, then Repaired Tables and Rebuilt the Search. And now it won't search links, it will only give the categories listings relavant to the search.

What should I do?

Thanks.
Subject Author Views Date
Thread After adding keywords field, no links are searched. Plz help. Sugaar 2483 Feb 4, 2003, 11:57 PM
Thread Re: [Sugaar] After adding keywords field, no links are searched. Plz help.
ManuGermany 2374 Feb 5, 2003, 12:48 AM
Thread Re: [ManuGermany] After adding keywords field, no links are searched. Plz help.
Sugaar 2370 Feb 5, 2003, 1:00 AM
Thread Re: [Sugaar] After adding keywords field, no links are searched. Plz help.
Sugaar 2359 Feb 6, 2003, 2:58 PM
Thread Re: [Sugaar] After adding keywords field, no links are searched. Plz help.
pugdog 2372 Feb 6, 2003, 5:14 PM
Thread Re: [pugdog] After adding keywords field, no links are searched. Plz help.
Sugaar 2352 Feb 6, 2003, 11:27 PM
Thread Re: [Sugaar] After adding keywords field, no links are searched. Plz help.
Sugaar 2353 Feb 6, 2003, 11:38 PM
Post Re: [Sugaar] After adding keywords field, no links are searched. Plz help.
pugdog 2352 Feb 7, 2003, 12:08 AM
Post Re: [Sugaar] After adding keywords field, no links are searched. Plz help.
ManuGermany 2375 Feb 6, 2003, 11:25 PM