Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Development, Plugins and Globals :

detailed_url not being created correctly in category pages?

Quote Reply
detailed_url not being created correctly in category pages?
Hi. Got a possible bug here;

<%detailed_url%>

...gives me;

Quote:
Unknown Tag: 'detailed_url'

I know I have build_detailed turned on to 'Yes' in the settings... but it just won't assign that tag (I could get around it by using <%build_root_url%>/Detailed/<%ID%>.html, but that would be cheating Tongue).

Just thought I would point it out, and see if anyone else is having the same problem.

Cheers

Andy (mod)
andy@ultranerds.co.uk
Want to give me something back for my help? Please see my Amazon Wish List
GLinks ULTRA Package | GLinks ULTRA Package PRO
Links SQL Plugins | Website Design and SEO | UltraNerds | ULTRAGLobals Plugin | Pre-Made Template Sets | FREE GLinks Plugins!
Subject Author Views Date
Thread detailed_url not being created correctly in category pages? Andy 1984 Jun 15, 2004, 3:07 AM
Post Re: [Andy] detailed_url not being created correctly in category pages?
dwh 1900 Aug 25, 2004, 4:55 PM
Thread Re: [Andy] detailed_url not being created correctly in category pages?
demon 1875 Aug 31, 2004, 12:37 AM
Thread Re: [demon] detailed_url not being created correctly in category pages?
Andy 1897 Aug 31, 2004, 12:42 AM
Thread Re: [Andy] detailed_url not being created correctly in category pages?
demon 1871 Aug 31, 2004, 12:55 AM
Post Re: [demon] detailed_url not being created correctly in category pages?
Andy 1870 Aug 31, 2004, 12:57 AM