Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Development, Plugins and Globals :

Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files

Quote Reply
Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Hi,

i've two questions.
1-I've create the image field in the gliniks_links table, the upload is correctly done(directory/image directory/id/id-imagename.jpg), the entry in the table glinks_links_files is created.
From the admin.cgi panel i can view the image when i am in Database -> Links -> Modify (by clicking on "view", right the image field input area).
So, why it doesn't load the image by the url "jump.cgi?ID=14309&v=ImmagineUp"?
it says "Unknown File requested."
2-I was trying to understand in which path the jump.cgi look for the image, so i wanted to put some "echo" in the jump.inc.php...but i noticed that no changes were apported, neither by commenting the entire page...How does it work?
Subject Author Views Date
Thread Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files sbato 3872 Jul 29, 2008, 3:51 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3796 Jul 29, 2008, 5:57 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3781 Jul 29, 2008, 6:14 AM
Post Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3795 Jul 29, 2008, 6:23 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3788 Jul 29, 2008, 6:25 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3757 Jul 29, 2008, 6:33 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3757 Jul 29, 2008, 6:36 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3804 Jul 29, 2008, 10:37 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3783 Jul 29, 2008, 10:42 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3784 Jul 30, 2008, 1:22 AM
Post Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3752 Jul 30, 2008, 1:28 AM