Gossamer Forum
Quote Reply
MyLinks_SQL problem
I have MyLinks_SQL installed the way it says but it just won't show up in the links. Has anyone had this problem?
Quote Reply
Re: [rayhne] MyLinks_SQL problem In reply to
Correction....if I have it set up for User-only, it doesn't show up.
Quote Reply
Re: [rayhne] MyLinks_SQL problem In reply to
Hi,


>>but it just won't show up in the links<<

>>if I have it set up for User-only, it doesn't show up<<

Could you explain a little...I'm not sure what you mean.
Quote Reply
Re: [RedRum] MyLinks_SQL problem In reply to
Okay, I originally had the MyLinks_SQL set up so only users could use it but then it would never show up on the page at all. When I changed it so anyone could use it, it showed up but I want only Users to be able to use it so I'm kinda stuck.
Quote Reply
Re: [rayhne] MyLinks_SQL problem In reply to
You can only do that in DYNAMIC mode (or with dynamic headers).

If a user is logged in, they will see the various menu options available to Users (just like editors). Taking the hint from the include-menu.html file:

Code:


<%if Username%>
<a class="menu_links" href="<%db_cgi_url%>/browser.cgi">EDITORS</a> &#149;
<a class="menu_links" href="<%db_cgi_url%>/user.cgi?logout=1">LOGOUT</a> &#149;
<%endif%>
<%ifnot Username%>
<a class="menu_links" href="<%db_cgi_url%>/user.cgi">LOGIN</a> &#149;
<%endif%>


You wrap the options in the <%if Username%> tag. If a user is logged on, Username will be non-null.




PUGDOG´┐Ż Enterprises, Inc.

The best way to contact me is to NOT use Email.
Please leave a PM here.
Quote Reply
Re: [rayhne] MyLinks_SQL problem In reply to
Ah yes now I understand. Pugdog is right, you need to wrap the mylinks link with <%if Usernam%> but you can only do with with dynamic pages as static are just that, and so the tags aren't parsed per request.


Last edited by:

RedRum: Jan 5, 2002, 3:32 AM
Quote Reply
Re: [RedRum] MyLinks_SQL problem In reply to
I am using the site dynamically. I've even signed in and it still doesn't show up.
Quote Reply
Re: [rayhne] MyLinks_SQL problem In reply to
Could you put <%Username%> in a template and see what it prints.
Quote Reply
Re: [RedRum] MyLinks_SQL problem In reply to
I put it on home.html and I get

Unknown Tag: 'Username'
Quote Reply
Re: [rayhne] MyLinks_SQL problem In reply to
Are you using the auth system?
Quote Reply
Re: [RedRum] MyLinks_SQL problem In reply to
errrr....I don't know. What is it?
Quote Reply
Re: [rayhne] MyLinks_SQL problem In reply to
Forcing people to login?
Quote Reply
Re: [RedRum] MyLinks_SQL problem In reply to
If you mean checking pretty much everything under User Options to yes, then yes, they must log on.
Quote Reply
Re: [rayhne] MyLinks_SQL problem In reply to
Problem solved.

The instructions say to put:

<%if USER%>
<a href="http://www.fanficweb.net/cgi-bin/fanficdir/fave.cgi?do=add&id=<%ID%>">Save It</a>
<%endif%>

But appearently what you need is

<%if Username%>
<a href="http://www.fanficweb.net/cgi-bin/fanficdir/fave.cgi?do=add&id=<%ID%>">Save It</a>
<%endif%>


Quote Reply
Re: [rayhne] MyLinks_SQL problem In reply to
But a different proble...the Delete All doesn't seem to be working. I hit Delete All and then yes but nothing happens.