Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Development, Plugins and Globals :

MyLinks_SQL Plugin Updated

Quote Reply
MyLinks_SQL Plugin Updated
I've updated the plugin to use Links::init and Links::init_user as some people were experiencing errors.

Please let me know if it fixed those errors for you (did for me).
Quote Reply
Re: [RedRum] MyLinks_SQL Plugin Updated In reply to
Hi Paul,

I'm a newbie again now playing with SQL version....I tried installing the plugin, but I keep getting this error:

Unable to install plugin: 'Unable to extract file: '/home/directory/public_html/cgi-bin/linksqldir/admin/../fave.cgi' (Could not open /home/directory/public_html/cgi-bin/linksqldir/admin/../fave.cgi. Reason: (Permission denied))'

Obviously I'm not doing something correct....any suggestions?



Thanks
Perl Hopefull
Quote Reply
Re: [stilton] MyLinks_SQL Plugin Updated In reply to
You need to make your user cgi directory chmod 777 for the install, then change it back to 755.

Alternatively, you can go to that directory and 'touch' those files, and set the permissions to 777 for the install, then to 755 after.

It's a Unix thing. There is really no way around this sort of thing :)


PUGDOG´┐Ż Enterprises, Inc.

The best way to contact me is to NOT use Email.
Please leave a PM here.
Quote Reply
Re: [pugdog] MyLinks_SQL Plugin Updated In reply to
Thanks for the quick reply Pugdog!

I did a quick permissions change on the cgi-bin folder and it worked fine...
Perl Hopefull
Quote Reply
Re: [RedRum] MyLinks_SQL Plugin Updated In reply to
RedRum:

Just upgraded to your latest version of MyLinks_SQL and the following is happening:


Internal Server Error

In Error Log:

Undefined subroutine &Links::reset_env called at /cgi-bin/links/fave.cgi line 23.

Any clues to this error? I need to fix this ASAP.

Running 2.1.0

~ ERASER


Free JavaScripts @ Insight Eye

Last edited by:

Eraser: Feb 24, 2002, 2:33 PM
Quote Reply
Re: [Eraser] MyLinks_SQL Plugin Updated In reply to
Just tried running the cgi file (fave.cgi) via telnet and it works fine. Its only when called through the web the 'Undefined subroutine &Links::reset_env ' error is occurring.

~ ERASER


Free JavaScripts @ Insight Eye
Quote Reply
Re: [Eraser] MyLinks_SQL Plugin Updated In reply to
I'm having a major nightmare at the moment.

My cable modem and mouse died on the same day and Im not on my own computer right now and don't have access to anything.

Will try to get back to normality asap.
Quote Reply
Re: [Eraser] MyLinks_SQL Plugin Updated In reply to
If you are running mod_perl, make sure to restart your mod_perl server after updating the plugin (you must do this after updating any .pm file, as they stay pre-loaded in memory).

Cheers,

Alex
--
Gossamer Threads Inc.
Quote Reply
Re: [Alex] MyLinks_SQL Plugin Updated In reply to
Hi,

Yes, I'm aware of that. I usually bring the server down for a reboot to flush memory and start afresh. I did this 2 times but it still has the same problem.

~ ERASER


Free JavaScripts @ Insight Eye
Quote Reply
Re: [Eraser] MyLinks_SQL Plugin Updated In reply to
Edit fave.cgi and remove:

Links::reset_env( { load_user => 1 } ) if ($Links::PERSIST);

and it should work.

Cheers,

Alex
--
Gossamer Threads Inc.