Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Forum troubles -- HELP!

Quote Reply
Forum troubles -- HELP!
Frown I successfully installed the forum program about a week ago. I set up two categories and two forums under each without any problems. I have now over 50 users registered, again with no problems. Several posts have been made to one forum as well, with no problems.

All forum were accessible yesterday. Now, today for some reason, when I try to access the forums that do NOT have posts in them I am getting the following error for each of them:

Quote:
Can't call method "fetchall_list" on an undefined value at /home/calligra/calligraphicarts-www/cgi-bin/cyberforum/admin/GForum/Post.pm line 438.

I have turned on debugging with both the error and environment variables; however, I don't know how to interpret them.

CAN SOMEONE HERE HELP????!
Subject Author Views Date
Thread Forum troubles -- HELP! rtuttle 2460 Nov 20, 2001, 8:54 AM
Thread Re: [rtuttle] Forum troubles -- HELP!
Paul 2441 Nov 20, 2001, 9:01 AM
Thread Post deleted by rtuttle
rtuttle 2385 Nov 20, 2001, 9:04 AM
Thread Re: [rtuttle] Forum troubles -- HELP!
Paul 2371 Nov 20, 2001, 9:08 AM
Thread Re: [PaulW] Forum troubles -- HELP!
rtuttle 2375 Nov 20, 2001, 9:11 AM
Thread Re: [rtuttle] Forum troubles -- HELP!
Jagerman 2382 Nov 20, 2001, 9:36 AM
Post Re: [jagerman] Forum troubles -- HELP!
rtuttle 2409 Nov 20, 2001, 9:53 AM
Post Re: [rtuttle] Forum troubles -- HELP!
ArmyAirForces 2366 Nov 20, 2001, 10:05 AM