Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Editor problem

Quote Reply
Editor problem
I can't use the graphi editor. the edit box isn't coming up in the current MSIE.
if I click to "basic" editor, I can work (obviously)

Also, sometimes when I do that I get an error "orig_message" tag is missing.


PUGDOG� Enterprises, Inc.

The best way to contact me is to NOT use Email.
Please leave a PM here.
Quote Reply
Re: [pugdog] Editor problem In reply to
Same problem here! Frown
Quote Reply
Re: [gotze] Editor problem In reply to
Also in Mozilla. Connecting and waiting, connecting and waiting, connecting and waiting, ... and then no editor.
Quote Reply
Re: [pugdog] Editor problem In reply to
Oddly, if I click first in the area where the text entry box should be, I *don't* get the orig_mess_body tag doesn't exist error when I switch to the basic editor. If I just switch, I get the missing tag error.

Subtle.... but maybe important.


PUGDOG� Enterprises, Inc.

The best way to contact me is to NOT use Email.
Please leave a PM here.
Quote Reply
Re: [pugdog] Editor problem In reply to
The editor problems described in this thread should now be fixed; there was a javascript parent/child window permission problem when accessing the forum through http://gossamer-threads.com/... instead of http://www.gossamer-threads.com/..., as the editor was refering to the full path rather than just "gforum.cgi." Errors caused by this should no longer be present. I've also fixed up a few problems that might have shown up on slow connections.

If you _do_ encounter any further errors as of this posting, please post a message here (the GForum Discussion forum) immediately.

Jason Rhinelander
Gossamer Threads
jason@gossamer-threads.com
Quote Reply
Re: [Jagerman] Editor problem In reply to
Now seems good.

Last edited by:

yogi: Jan 28, 2004, 5:00 AM
Quote Reply
Re: [Jagerman] Editor problem In reply to
Is their a minimum version of Mozilla that is required use the advanced editor? This my version of Netscape/Mozilla and all I see is the basic editor....

Netscape 7.02
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.0.2) Gecko/20030208 Netscape/7.02

Dave
Quote Reply
Re: [bretzke] Editor problem In reply to
I believe Netscape 7.1 is the minimum version supported. Prior versions were based on the Mozilla 1.0 code branch (as evident in the "rv:1.0.2" section of the version you pasted), while 7.1 is based on the Mozilla 1.4 code branch (It shows rv:1.4 on my copy). The necessary support for the advanced editor was added to the Mozilla engine ("Gecko") around 1.3.

Jason Rhinelander
Gossamer Threads
jason@gossamer-threads.com
Quote Reply
Re: [Jagerman] Editor problem In reply to
That did the trick. Thanks!

Dave
Quote Reply
Re: [Jagerman] Editor problem In reply to
Hi,

I had to force clear my cache, but it seems working now.

It's much _slower_ loading ... *much* slower loading.

(I have a P4, 1gig, 1.7 or 1.8+ mhz, etc).


PUGDOG� Enterprises, Inc.

The best way to contact me is to NOT use Email.
Please leave a PM here.
Quote Reply
Re: [pugdog] Editor problem In reply to
In Reply To:
It's much _slower_ loading ... *much* slower loading.
Slower in Internet Explorer, or do you mean in Mozilla?

Jason Rhinelander
Gossamer Threads
jason@gossamer-threads.com
Quote Reply
Re: [Jagerman] Editor problem In reply to
Cool Cool
Good now.
Quote Reply
Re: [Jagerman] Editor problem In reply to
Hi Jason,

I use IE 6 with a 300Mhz computer and I find the typping slower with the new editor. Just for that, I still prefer the old advanced editor. Unsure Also for me the double space between paragraphs was great; is there a way to continue to use it with the new editor?

The yahoo email advanced editor keeps in cache the text when we go back to another page. Do you think it will be possible to include in future that feature in your advanced editor?

Thank you.

Franois

Last edited by:

Franco: Jan 30, 2004, 5:16 AM
Quote Reply
Re: [Jagerman] Editor problem In reply to
I've just upgraded and I'm getting a javascript error with the advanced editor:

'outerdoc' is null or not an object.
Quote Reply
Re: [afinlr] Editor problem In reply to
Sorted - I'd edited the include_post_html_common_write template at some point in the past - just restored the old version and the error disappeared.
Quote Reply
Re: [afinlr] Editor problem In reply to
Editing the template was probably for the polls plugin, I had the same problem.


Writing polls: in include_post_common_write.html and include_post_html_common_write.html insert

<%if poll%> <%include include_poll_write.html%> <%endif%>
just after
<td> <input class="button" type="text" name="post_subject" tabindex=1 size="50" value="<%post_subject%>"> </td> </tr>


Regards

minesite
Quote Reply
Re: [Jagerman] Editor problem In reply to
Sorry for the delay,

Quote:

Slower in Internet Explorer, or do you mean in Mozilla?

Much slower in IE


PUGDOG� Enterprises, Inc.

The best way to contact me is to NOT use Email.
Please leave a PM here.
Quote Reply
Re: [pugdog] Editor problem In reply to
I haven't upgraded my servers, but I switch between wham3 and this server hourly or so, and the forum there loads virtually instantly. I clocked this one, on this return trip, as taking 4+ seconds.

That was AFTER the rest of the page loaded.

It has taken as much as 8+ seconds.

Again, after the rest of the page (headers, footers, smileys, etc) have loaded.


PUGDOG� Enterprises, Inc.

The best way to contact me is to NOT use Email.
Please leave a PM here.
Quote Reply
Re: [pugdog] Editor problem In reply to
We did have some problems on the server that we have just fixed up. Is it still slow for you?

Cheers,

Alex
--
Gossamer Threads Inc.
Quote Reply
Re: [Alex] Editor problem In reply to
Ok,
I gave it a few chances.
It seems that once the page loads, the icons start to populate, and the smileys start to populate. Then, the editor pops in to view.

The total time is between 6+ and 8+ seconds.

The smileys/icons do not seem to be cached.

The loading is *much* slower than the old editor, with the whole page loading in well under 2 seconds, even the first time.


PUGDOG� Enterprises, Inc.

The best way to contact me is to NOT use Email.
Please leave a PM here.