Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Code/Quote/Reply problem (text lost)

Quote Reply
Code/Quote/Reply problem (text lost)
Hi all,

Several people have complained about and noticed that while using the advanced editor, they will sometimes lose text following a

Quote:
Quote,


In Reply To:
Reply,


or

Code:
Code section.


The problem stems from the way the HTML generated by the Advanced editor is converted to forum Markup - specifically, if you clicked too close to the horizontal line closing the quote, reply, or code section you would actually be typing inside the table tag there, in an area that is discarded by the converter. I've applied a potential fix to the forum here; I encourage people to try it out and let me know if they notice any problems with the quote, reply, or code sections.

Eventually (v2?) I want to change the whole thing to get it away from using tables like it does now, but that would completely change the look and should probably go along with a new template set.

Jason Rhinelander
Gossamer Threads
jason@gossamer-threads.com
Subject Author Views Date
Thread Code/Quote/Reply problem (text lost) Jagerman 3839 Dec 18, 2002, 8:05 AM
Thread Re: [Jagerman] Code/Quote/Reply problem (text lost)
Boomer 3738 Dec 18, 2002, 8:54 AM
Thread Re: [Boomer] Code/Quote/Reply problem (text lost)
Jagerman 3725 Dec 18, 2002, 9:36 AM
Thread Re: [Jagerman] Code/Quote/Reply problem (text lost)
CRUZN8R 3561 May 27, 2003, 11:19 AM
Post Re: [CRUZN8R] Code/Quote/Reply problem (text lost)
webconferencia 3528 May 27, 2003, 10:31 PM
Post Re: [CRUZN8R] Code/Quote/Reply problem (text lost)
cajun100 3304 Feb 21, 2005, 6:26 PM
Post Re: [Jagerman] Code/Quote/Reply problem (text lost)
webconferencia 3758 Dec 18, 2002, 5:44 PM
Post Re: [Jagerman] Code/Quote/Reply problem (text lost)
Paul 3712 Dec 27, 2002, 1:34 AM
Thread Re: [Jagerman] Code/Quote/Reply problem (text lost)
CRUZN8R 3634 May 11, 2003, 10:51 PM
Post Re: [CRUZN8R] Code/Quote/Reply problem (text lost)
CRUZN8R 3557 May 27, 2003, 8:29 AM