Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Can't call method "fetchrow_hashref"

Quote Reply
Can't call method "fetchrow_hashref"
HELP! My forums have suddenly stopped working properly. Everything seems OK except when I try to do a forum view like:
http://www.seaturtle.org/...m/gforum.cgi?forum=3

I get this:
Quote:
A fatal error has occurred:

Can't call method "fetchrow_hashref" on an undefined value at /home/seaturtle/cgi-bin/gforum/admin/GForum/Forum.pm line 88.

Please enable debugging in setup for more details.

I have tried to turn on debugging, but then when I try to load the page it just hangs.

Any ideas?

Not sure if these are related, but I just upgraded my server which included moving all of the data files off, installing RH8, and moving all of the datafiles back. Everything seems to be working except for forum view. Is there a module or something that I could have forgotten to install that would cause this?

thanks,
Michael Coyne
seaturtle.org
Subject Author Views Date
Thread Can't call method "fetchrow_hashref" mcoyne 2182 Nov 20, 2002, 1:45 PM
Thread Re: [mcoyne] Can't call method "fetchrow_hashref"
yogi 2140 Nov 20, 2002, 1:50 PM
Thread Re: [yogi] Can't call method "fetchrow_hashref"
mcoyne 2152 Nov 20, 2002, 3:02 PM
Thread Re: [mcoyne] Can't call method "fetchrow_hashref"
Jagerman 2126 Nov 20, 2002, 4:01 PM
Post Re: [Jagerman] Can't call method "fetchrow_hashref"
mcoyne 2099 Nov 25, 2002, 11:25 AM
Post Re: [mcoyne] Can't call method "fetchrow_hashref"
Jagerman 2135 Nov 20, 2002, 1:52 PM