Gossamer Forum
Home : General : Internet Technologies :

HTML::Parser.. some weird error?

Quote Reply
HTML::Parser.. some weird error?
Hi guys,

I'm trying to install LWP::Simple, which seems to depends on HTML::TokeParser, and HTML::Parser. I tried doing a normal installation (auto), but that didn't work.

I am now trying to install them manually (one-by-one), and its still giving me greif Frown

Code:
cpan> install HTML::Parser
Running install for module HTML::Parser
Running make for G/GA/GAAS/HTML-Parser-3.45.tar.gz
Is already unwrapped into directory /root/.cpan/build/HTML-Parser-3.45
Has already been processed within this session
Running make test
PERL_DL_NONLAZY=1 /usr/bin/perl "-MExtUtils::Command::MM" "-e" "test_harness(0, 'blib/lib', 'blib/arch')" t/*.t
t/api_version........ok
t/argspec-bad........ok
t/argspec............ok
t/argspec2...........ok
t/attr-encoded.......ok
t/callback...........ok
t/case-sensitive.....ok
t/cases..............ok
t/comment............ok
t/crashme............ok
t/declaration........ok
t/default............ok
t/dtext..............ok
t/entities...........Malformed UTF-8 character (unexpected non-continuation byte 0x72, immediately after start byte 0xe5) in substitution iterator at /root/.cpan/build/HTML-Parser-3.45/blib/lib/HTML/Entities.pm line 458.
t/entities...........ok 2/11Confused test output: test 2 answered after test 4
t/entities...........ok 3/11Confused test output: test 3 answered after test 5
t/entities...........NOK 4Confused test output: test 4 answered after test 6
t/entities...........NOK 5Confused test output: test 5 answered after test 7
t/entities...........NOK 6Confused test output: test 6 answered after test 8
t/entities...........ok 7/11Confused test output: test 7 answered after test 9
t/entities...........ok 8/11Confused test output: test 8 answered after test 10
t/entities...........FAILED tests 1-3, 7-9
Failed 6/11 tests, 45.45% okay
t/entities2..........ok
t/filter-methods.....ok
t/filter.............ok
t/handler-eof........ok
t/handler............ok
t/headparser-http....skipped
all skipped: no reason given
t/headparser.........Parsing of undecoded UTF-8 will give garbage when decoding entities at /root/.cpan/build/HTML-Parser-3.45/blib/lib/HTML/Parser.pm line 104.
# Test 3 got: '
v¦re eller å ikke v¦re' (t/headparser.t at line 137)
# Expected: '
være eller å ikke være'
# t/headparser.t line 137 is: ok($p->header("Title"), "
være eller å ikke være");
t/headparser.........FAILED test 3
Failed 1/6 tests, 83.33% okay
t/ignore.............ok
t/largetags..........ok
t/linkextor-base.....ok
t/linkextor-rel......ok
t/magic..............ok
t/marked-sect........ok
t/msie-compat........ok
t/offset.............ok
t/options............ok
t/parsefile..........ok
t/parser.............ok
t/plaintext..........ok
t/process............ok
t/pullparser.........ok
t/script.............ok
t/skipped-text.......ok
t/stack-realloc......ok
t/textarea...........ok
t/tokeparser.........ok
t/uentities..........FAILED tests 2, 8
Failed 2/14 tests, 85.71% okay
t/unbroken-text......ok
t/unicode-bom........ok
t/unicode............ok
2/97 skipped:
t/xml-mode...........ok
Failed Test Stat Wstat Total Fail Failed List of Failed
-------------------------------------------------------------------------------
t/entities.t 11 6 54.55% 1-3 7-9
t/headparser.t 6 1 16.67% 3
t/uentities.t 14 2 14.29% 2 8
1 test and 2 subtests skipped.
Failed 3/45 test scripts, 93.33% okay. 9/355 subtests failed, 97.46% okay.
make: *** [test_dynamic] Error 29
/usr/bin/make test -- NOT OK
Running make install
make test had returned bad status, won't install without force

Anyone got any ideas? :/

There are 3 other mobules installed on this server...

TIA

Andy (mod)
andy@ultranerds.co.uk
Want to give me something back for my help? Please see my Amazon Wish List
GLinks ULTRA Package | GLinks ULTRA Package PRO
Links SQL Plugins | Website Design and SEO | UltraNerds | ULTRAGLobals Plugin | Pre-Made Template Sets | FREE GLinks Plugins!
Quote Reply
Re: [Andy] HTML::Parser.. some weird error? In reply to
Anyone got any suggestions? I've been banging my head over this one for several hours now (normally something that would install nice and easily).

Alternativly, do you think it would be easier to just install the libwww modules?

Cheers

Andy (mod)
andy@ultranerds.co.uk
Want to give me something back for my help? Please see my Amazon Wish List
GLinks ULTRA Package | GLinks ULTRA Package PRO
Links SQL Plugins | Website Design and SEO | UltraNerds | ULTRAGLobals Plugin | Pre-Made Template Sets | FREE GLinks Plugins!
Quote Reply
Re: [Andy] HTML::Parser.. some weird error? In reply to
Look to be utf-8 errors, might try updating any utf libs you have. Also what version of perl is this?

Cheers,

Alex
--
Gossamer Threads Inc.
Quote Reply
Re: [Alex] HTML::Parser.. some weird error? In reply to
Hi,

Thanks for the reply. I managed to install libwww, which seems to have fixed the issue. FWIW, it was on Perl 5.8.1 I believe.

Cheers

Andy (mod)
andy@ultranerds.co.uk
Want to give me something back for my help? Please see my Amazon Wish List
GLinks ULTRA Package | GLinks ULTRA Package PRO
Links SQL Plugins | Website Design and SEO | UltraNerds | ULTRAGLobals Plugin | Pre-Made Template Sets | FREE GLinks Plugins!