Gossamer Forum
Home : Products : Links 2.0 : Discussions :

Error during Build All

Quote Reply
Error during Build All
I have just installed Links 2.0 and was to the point in the Readme.txt file that instructed me to Build All. After I clicked on Build All, I received an error message.

The error message stated the the file didn't exist. I had even manually created, checked the permissions and pulled up the file with its URL. The complete error from the log is below (I have removed some information for privacy):

Building Home Pages . . . Subcategories: 1 Total Links: 1
Opening page: /x/pages/index.html

CGI ERROR
==========================================
Error Message : unable to open home page: /x/pages/index.html. Reason: No such file or directory
Script Location : nph-build.cgi
Perl Version : 5.00502
Form Variables
-------------------------------------------

Environment Variables
-------------------------------------------
DOCUMENT_ROOT : /home/public_html
GATEWAY_INTERFACE : CGI/1.1
HTTP_ACCEPT : image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/vnd.ms-excel, application/msword, application/vnd.ms-powerpoint, */*
HTTP_ACCEPT_ENCODING: gzip, deflate
HTTP_ACCEPT_LANGUAGE: en-us
HTTP_CONNECTION : Keep-Alive
HTTP_HOST : www...com
HTTP_REFERER : http://www...com/cgi-bin/link2/admin/admin.cgi?display=navigation
HTTP_USER_AGENT : Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows NT)
PATH : /usr/local/bin:/usr/bin:/bin
QUERY_STRING :
REMOTE_ADDR : ...
REMOTE_HOST : ...
REMOTE_PORT : ...
REQUEST_METHOD : GET
REQUEST_URI : /cgi-bin/link2/admin/nph-build.cgi
SCRIPT_FILENAME : /home/cgi-bin/link2/admin/nph-build.cgi
SCRIPT_NAME : /cgi-bin/link2/admin/nph-build.cgi
Subject Author Views Date
Thread Error during Build All mullaney 997 Mar 25, 1999, 7:27 AM
Post Re: Error during Build All
Bobsie 966 Mar 25, 1999, 12:25 PM