Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Version 1.x :

Re: Linking to UseNet

Quote Reply
Re: Linking to UseNet In reply to
It might have to do with how jump cgi interprets a URL without an HTTP://

You might need to do something like:

if ($goto =~ /^news/ ) {
$goto ? print $in->redirect ($goto) : &error ("Record not found: $id");
}


So that it doesn't try to append another http:// to the file.

This would be above the "No go to links" line near the end of the file.

Let me know if that works, if not, tell me what your jump-to link url looks like -- it's probably going to be something like http://news:... but if I know what it is, it's easier to figure out what's going on.

I don't use the news feature, since a lot of people don't have a news reader set -- I am a "power user" and I don't.... I have a separate reader for news, and don't use netscape or MSIE for that... it bugs me... I'd rather get the error message, and switch over .... But the point is that you should _probably_ link to a detailed page that has the go-to news url on it, so people can copy or go to the link in a different program -- or not go.

If you are specificially setting up a newsgroups section .. it's probably not needed, but I know I hate when I hit a link and find it to be a newsgroup jump...




------------------
POSTCARDS.COM -- Everything Postcards on the Internet www.postcards.com
LinkSQL FAQ: www.postcards.com/FAQ/LinkSQL/








Subject Author Views Date
Thread Linking to UseNet Cyclonus 1677 Feb 22, 2000, 9:20 PM
Post Re: Linking to UseNet
pugdog 1615 Feb 23, 2000, 12:52 PM
Post Re: Linking to UseNet
Cyclonus 1626 Feb 24, 2000, 3:11 AM
Thread Re: Linking to UseNet
Alex 1618 Feb 29, 2000, 12:05 PM
Post Re: Linking to UseNet
anr 1610 Jul 10, 2000, 3:28 PM