Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Development, Plugins and Globals :

Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files

Quote Reply
Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files In reply to
Hi,

That is called a "global" - you put it in Build > User Templates - then scroll to the bottom of the page, and you will see a blank textarea field, where you put the code in (and the name of the global in the text field). Then, save it.

Quote:
but i haven't understood the string called in the template...
i mean...
-$ID is the id of the image or the id of the link?
-'Photo1' and 'Links' what exactly are?

$ID - is the LinkID (you don't need to change this)

Photo1 is the name of the image field you are using. In your case, you would need to use:

<%get_image_url($ID,'ImmagineUp','Links')%>

That should work :) (assuming you have your field setup right).

Cheers

Andy (mod)
andy@ultranerds.co.uk
Want to give me something back for my help? Please see my Amazon Wish List
GLinks ULTRA Package | GLinks ULTRA Package PRO
Links SQL Plugins | Website Design and SEO | UltraNerds | ULTRAGLobals Plugin | Pre-Made Template Sets | FREE GLinks Plugins!
Subject Author Views Date
Thread Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files sbato 3965 Jul 29, 2008, 3:51 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3889 Jul 29, 2008, 5:57 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3874 Jul 29, 2008, 6:14 AM
Post Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3888 Jul 29, 2008, 6:23 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3881 Jul 29, 2008, 6:25 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3849 Jul 29, 2008, 6:33 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3850 Jul 29, 2008, 6:36 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3897 Jul 29, 2008, 10:37 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3878 Jul 29, 2008, 10:42 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3877 Jul 30, 2008, 1:22 AM
Post Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3845 Jul 30, 2008, 1:28 AM