Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Development, Plugins and Globals :

Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files

Quote Reply
Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files In reply to
Andy wrote:
BTW, rather that doing image showing via jump.cgi, this is a MUCH better solution =)

First of all, create a new global, called "get_image_url", and put the following code in it;


Then, in your template.. you can call the image with;

<%get_image_url($ID,'Photo1','Links')%>

Hope that helps.

Cheers

Uh, that's interesting!
In which file i'm supposed to put this code?

but i haven't understood the string called in the template...
i mean...
-$ID is the id of the image or the id of the link?
-'Photo1' and 'Links' what exactly are?
Subject Author Views Date
Thread Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files sbato 5362 Jul 29, 2008, 3:51 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 5277 Jul 29, 2008, 5:57 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 5270 Jul 29, 2008, 6:14 AM
Post Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 5274 Jul 29, 2008, 6:23 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 5264 Jul 29, 2008, 6:25 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 5232 Jul 29, 2008, 6:33 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 5240 Jul 29, 2008, 6:36 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 5291 Jul 29, 2008, 10:37 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 5268 Jul 29, 2008, 10:42 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 5275 Jul 30, 2008, 1:22 AM
Post Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 5222 Jul 30, 2008, 1:28 AM