Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Development, Plugins and Globals :

Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files

Quote Reply
Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files In reply to
Hi,

Are you sure you didn't update from an older version of Links SQL ==> GLinks 3.2 ? Cos I just double checked - and tat PHP folder doesn't exist at all on a fresh installation of GLinks 3.2. My guess, is you did an update - and those files were just left there.

Can you send me (email/PM/post it here), a URL to an image that *should* work (so I can see the error message)

Cheers

Andy (mod)
andy@ultranerds.co.uk
Want to give me something back for my help? Please see my Amazon Wish List
GLinks ULTRA Package | GLinks ULTRA Package PRO
Links SQL Plugins | Website Design and SEO | UltraNerds | ULTRAGLobals Plugin | Pre-Made Template Sets | FREE GLinks Plugins!
Subject Author Views Date
Thread Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files sbato 3965 Jul 29, 2008, 3:51 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3889 Jul 29, 2008, 5:57 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3874 Jul 29, 2008, 6:14 AM
Post Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3888 Jul 29, 2008, 6:23 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3881 Jul 29, 2008, 6:25 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3849 Jul 29, 2008, 6:33 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3849 Jul 29, 2008, 6:36 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3896 Jul 29, 2008, 10:37 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3878 Jul 29, 2008, 10:42 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 3877 Jul 30, 2008, 1:22 AM
Post Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 3845 Jul 30, 2008, 1:28 AM