Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Development, Plugins and Globals :

Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files

Quote Reply
Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files In reply to
I have a 3.2.0 Gossamer Links version...

How it's being called what?The jump.cgi?

The jump.cgi is called in the detailed.html template page like the manual says:
<img src="<%config.db_cgi_url%>/jump.cgi?ID=<%ID%>&v=ImmagineUp">

So the Jump.inc.php and its "PHP" directory is present for some error?It could be...but it's strange that these *.inc.php files share the same folder("Links") of the one you told me to check, "Users"...Mmmmmh...
Subject Author Views Date
Thread Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files sbato 4318 Jul 29, 2008, 3:51 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 4236 Jul 29, 2008, 5:57 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 4221 Jul 29, 2008, 6:14 AM
Post Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 4238 Jul 29, 2008, 6:23 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 4228 Jul 29, 2008, 6:25 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 4196 Jul 29, 2008, 6:33 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 4199 Jul 29, 2008, 6:36 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 4243 Jul 29, 2008, 10:37 AM
Thread Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 4226 Jul 29, 2008, 10:42 AM
Thread Re: [Andy] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
sbato 4227 Jul 30, 2008, 1:22 AM
Post Re: [sbato] Problem with loading images through jump.cgi and a question about *.inc.php files
Andy 4194 Jul 30, 2008, 1:28 AM