Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Discussions :

Re: [roman365] Problem configuring to run with mod_perl

Quote Reply
Re: [roman365] Problem configuring to run with mod_perl In reply to
Messed about a bit and now got this :

root@sol [/etc/httpd/conf]# httpd configtest
[Thu May 26 11:26:46 2005] [error] Can't locate Apache/DBI.pm in @INC (@INC contains: /home/ergo247/public_html/cgi-bin/admin /usr/lib/perl5/5.8.6/i686-linux /usr/lib/perl5/5.8.6 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.6/i686-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.6 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0 /usr/lib/perl5/site_perl . /usr/local/apache/ /usr/local/apache/lib/perl) at /home/ergo247/public_html/cgi-bin/admin/Links/mod_perl.pm line 22.\nBEGIN failed--compilation aborted at /home/ergo247/public_html/cgi-bin/admin/Links/mod_perl.pm line 24.\nCompilation failed in require at /etc/httpd/conf/startup.pl line 2.\nBEGIN failed--compilation aborted at /etc/httpd/conf/startup.pl line 2.\nCompilation failed in require at (eval 4) line 1.\n
Syntax error on line 1568 of /usr/local/apache/conf/httpd.conf:
Can't locate Apache/DBI.pm in @INC (@INC contains: /home/ergo247/public_html/cgi-bin/admin /usr/lib/perl5/5.8.6/i686-linux /usr/lib/perl5/5.8.6 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.6/i686-linux /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.6 /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0 /usr/lib/perl5/site_perl . /usr/local/apache/ /usr/local/apache/lib/perl) at /home/ergo247/public_html/cgi-bin/admin/Links/mod_perl.pm line 22.
BEGIN failed--compilation aborted at /home/ergo247/public_html/cgi-bin/admin/Links/mod_perl.pm line 24.
Compilation failed in require at /etc/httpd/conf/startup.pl line 2.
BEGIN failed--compilation aborted at /etc/httpd/conf/startup.pl line 2.
Compilation failed in require at (eval 4) line 1.
Subject Author Views Date
Thread Problem configuring to run with mod_perl roman365 4860 May 21, 2005, 1:45 PM
Thread Re: [roman365] Problem configuring to run with mod_perl
HyperTherm 4736 May 22, 2005, 1:29 PM
Thread Re: [HyperTherm] Problem configuring to run with mod_perl
roman365 4712 May 24, 2005, 11:17 AM
Thread Re: [roman365] Problem configuring to run with mod_perl
roman365 4696 May 25, 2005, 3:45 PM
Thread Re: [roman365] Problem configuring to run with mod_perl
brewt 4703 May 25, 2005, 4:53 PM
Thread Re: [brewt] Problem configuring to run with mod_perl
roman365 4719 May 25, 2005, 5:12 PM
Thread Re: [roman365] Problem configuring to run with mod_perl
brewt 4720 May 25, 2005, 6:14 PM
Thread Re: [brewt] Problem configuring to run with mod_perl
roman365 4689 May 25, 2005, 7:16 PM
Thread Re: [roman365] Problem configuring to run with mod_perl
carfac 4708 May 25, 2005, 8:05 PM
Thread Re: [carfac] Problem configuring to run with mod_perl
roman365 4702 May 26, 2005, 1:55 AM
Thread Re: [roman365] Problem configuring to run with mod_perl
roman365 4670 May 26, 2005, 3:30 AM
Thread Re: [roman365] Problem configuring to run with mod_perl
Alex 4640 May 26, 2005, 5:38 PM
Thread Re: [Alex] Problem configuring to run with mod_perl
roman365 4648 May 26, 2005, 5:54 PM
Post Re: [roman365] Problem configuring to run with mod_perl
roman365 4651 May 26, 2005, 6:09 PM