Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Development, Plugins and Globals :

Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...

Quote Reply
Re: [pugdog] After installing Bad Link feature... In reply to
Hi,

I think it's this version:

http://www.gossamer-threads.com/...i?post=273297#273297 ... it's a kind of rewritten version by andy ...

I don't understand very much of perl, but I'm quite sure that the're two subs (report and help) missing.

Kai
___________________________________________
http://www.westalgarve.de
http://www.portugalforum.org
http://www.portugal-links.de
Subject Author Views Date
Thread After installing Bad Link feature... FindSP.com 9974 Sep 30, 2004, 9:30 AM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
Andy 9767 Sep 30, 2004, 11:10 AM
Thread Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9705 Sep 30, 2004, 11:16 AM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
pugdog 9684 Sep 30, 2004, 11:59 AM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9735 Sep 30, 2004, 12:09 PM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
pugdog 9702 Sep 30, 2004, 10:47 PM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9620 Oct 1, 2004, 12:26 AM
Thread Re: [FindSP.com] After installing Bad Link feature...
pugdog 9611 Oct 1, 2004, 12:46 PM
Post Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
FindSP.com 9694 Oct 1, 2004, 1:01 PM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
Jag 9622 Oct 3, 2004, 4:23 PM
Thread Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
pugdog 9652 Oct 3, 2004, 8:03 PM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
Jag 9617 Oct 4, 2004, 6:40 AM
Post Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
Andy 9621 Oct 4, 2004, 10:26 AM
Thread Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
pugdog 9575 Oct 4, 2004, 10:36 AM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
afinlr 9630 Oct 6, 2004, 11:28 AM
Thread Re: [afinlr] After installing Bad Link feature...
Andy 9580 Oct 7, 2004, 12:08 AM
Thread Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
Jag 9671 Oct 7, 2004, 1:10 PM
Thread Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
Andy 9636 Oct 7, 2004, 11:42 PM
Thread Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
kailew 9548 Oct 17, 2004, 2:47 PM
Thread Re: [kailew] After installing Bad Link feature...
pugdog 9549 Oct 20, 2004, 3:25 AM
Thread Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
kailew 9581 Oct 20, 2004, 3:31 AM
Thread Re: [kailew] After installing Bad Link feature...
devnick 9468 Oct 20, 2004, 8:11 PM
Thread Re: [devnick] After installing Bad Link feature...
kailew 9479 Oct 20, 2004, 10:27 PM
Thread Re: [kailew] After installing Bad Link feature...
SandraR 9326 Jun 28, 2006, 10:18 AM
Thread Re: [SandraR] After installing Bad Link feature...
Andy 2468 Jul 8, 2006, 7:49 PM
Post Re: [Andy] After installing Bad Link feature...
SandraR 2418 Jul 10, 2006, 9:08 AM
Post Re: [Jag] After installing Bad Link feature...
pugdog 9563 Oct 13, 2004, 9:46 AM
Post Re: [pugdog] After installing Bad Link feature...
blueaegis 2215 Dec 20, 2007, 9:48 PM