Gossamer Forum
Home : Products : Others : Gossamer Community :

GT Community Bug

Quote Reply
GT Community Bug
I am trying to install GT Community and am getting an error: While installing, it says that there was a bug in install.dat file.

Also, when I go to domain.com/community.cgi I get following message.

The system encountered a fatal error:
GT::Template::Inheritance (26436): Wrong argument passed to this subroutine. Usage: Path /home/alex/projects/community/private/templates/default does not exist or is not a directory at /home/r2adfsgs/public_html/gtcommunity/privatepath/lib/GT/Config.pm line 374.

Does anyone how to fix this one?

Thanks for the help.

Vishal

Vishal
-------------------------------------------------------
Subject Author Views Date
Thread GT Community Bug VishalT 5299 Mar 17, 2004, 9:14 AM
Thread Re: [NeedScripts.Com] GT Community Bug
Alex 5208 Mar 17, 2004, 2:33 PM
Thread Re: [Alex] GT Community Bug
VishalT 5193 Mar 17, 2004, 4:50 PM
Thread Re: [NeedScripts.Com] GT Community Bug
Payooo 5204 Mar 17, 2004, 10:36 PM
Thread Re: [Payooo] GT Community Bug
VishalT 5178 Mar 18, 2004, 1:59 AM
Post Re: [NeedScripts.Com] GT Community Bug
Payooo 5159 Mar 18, 2004, 2:13 AM
Thread Re: [NeedScripts.Com] GT Community Bug
tandat 5165 Mar 18, 2004, 7:38 AM
Thread Re: [tandat] GT Community Bug
VishalT 5167 Mar 18, 2004, 7:40 AM
Thread Re: [NeedScripts.Com] GT Community Bug
tandat 5166 Mar 18, 2004, 7:55 AM
Thread Re: [tandat] GT Community Bug
sahertianr 4486 Jan 22, 2005, 12:59 AM
Post Re: [sahertianr] GT Community Bug
tandat 4481 Jan 22, 2005, 1:06 AM