Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Editor problem

Quote Reply
Editor problem
I can't use the graphi editor. the edit box isn't coming up in the current MSIE.
if I click to "basic" editor, I can work (obviously)

Also, sometimes when I do that I get an error "orig_message" tag is missing.


PUGDOG´┐Ż Enterprises, Inc.

The best way to contact me is to NOT use Email.
Please leave a PM here.
Subject Author Views Date
Thread Editor problem pugdog 5153 Jan 23, 2004, 3:58 AM
Thread Re: [pugdog] Editor problem
gotze 5001 Jan 24, 2004, 11:59 AM
Post Re: [gotze] Editor problem
gotze 4989 Jan 24, 2004, 12:03 PM
Thread Re: [pugdog] Editor problem
pugdog 4986 Jan 25, 2004, 7:02 AM
Thread Re: [pugdog] Editor problem
Jagerman 4981 Jan 27, 2004, 6:13 PM
Post Re: [Jagerman] Editor problem
backdream 4944 Jan 28, 2004, 3:38 AM
Thread Re: [Jagerman] Editor problem
bretzke 4934 Jan 28, 2004, 6:06 AM
Thread Re: [bretzke] Editor problem
Jagerman 4942 Jan 28, 2004, 12:51 PM
Post Re: [Jagerman] Editor problem
bretzke 4929 Jan 28, 2004, 1:22 PM
Thread Re: [Jagerman] Editor problem
pugdog 4937 Jan 29, 2004, 1:34 PM
Thread Re: [pugdog] Editor problem
Jagerman 4928 Jan 29, 2004, 3:12 PM
Post Re: [Jagerman] Editor problem
gotze 4914 Jan 29, 2004, 4:22 PM
Post Re: [Jagerman] Editor problem
Franco 4891 Jan 30, 2004, 5:12 AM
Thread Re: [Jagerman] Editor problem
afinlr 4921 Jan 30, 2004, 5:54 AM
Thread Re: [afinlr] Editor problem
afinlr 4885 Jan 30, 2004, 12:05 PM
Post Re: [afinlr] Editor problem
minesite 4868 Jan 30, 2004, 1:59 PM
Thread Re: [Jagerman] Editor problem
pugdog 4886 Feb 4, 2004, 3:43 PM
Thread Re: [pugdog] Editor problem
pugdog 4850 Feb 4, 2004, 3:52 PM
Thread Re: [pugdog] Editor problem
Alex 4840 Feb 4, 2004, 6:18 PM
Post Re: [Alex] Editor problem
pugdog 4828 Feb 4, 2004, 8:15 PM