Gossamer Forum
Home : Products : Links 2.0 : Installation -- Windows :

Re: [rrold1] Paths are driving me nuts!

Quote Reply
Re: [rrold1] Paths are driving me nuts! In reply to
In Reply To:
I am trying to get my paths correct and have reviewed a pile of previous posts. None show this exact error. Note my links.cfg file settings and then the paths in the error. The error shows both / and \ but my settings are all / 's. I have tried a number of variations including the removal of the / before the W:, adding www to the path as the error shows, and a few others. The path was provided by my hosting provider.

# PATH and URL of Admin CGI directory. No Trailing Slash.

$db_script_path = "/W:/inetpub/wwwroot/pware/cgi-bin/links/admin";
$db_dir_url = "http://www.pware.com/cgi-bin/links/admin";

# URL of User CGI directory. No Trailing Slash.
$db_cgi_url = "http://www.pware.com/cgi-bin";

# PATH and URL of Pages to be built. No Trailing Slash.
W:/inetpub/wwwroot/presentware/resource
$build_root_path = "/W:/inetpub/wwwroot/pware/resource";
$build_root_url = "http://www.pware.com/resource";

Error is below

Error including libraries: syntax error at W:\inetpub\wwwroot\pware\www\cgi-bin\links\admin/links.cfg line 30, near "/inetpub/wwwroot"
Compilation failed in require at W:\inetpub\wwwroot\pware\www\cgi-bin\links\admin\admin.cgi line 27.
Make sure they exist, permissions are set properly, and paths are set correctly.

If anyone can shed some light on this it would be appreciated.

Thanks in advance,

Steve


Steve,

I have a demo script working on windows 2000 server. It took one full day of trouble shooting but I finally got everything to work except the verify portion under admin. The script does work though. Make sure your webhost has cgi scripting enabled. You need to get the administration portion of the program working first. If you are posting to a server with front page extensions, you will have to remove some slashes in front of some of the files in some of the cgi scipts (i.e. add.cgi )

The demo I am playing with, if you would like to take a look at it, is at:

http://search.iw5.net/

I am getting ready to add about 20000 links to it to see how it performs. So, it may be tied up a bit. Just try it later. If I can be of more help let me know.
Duke
Subject Author Views Date
Thread Paths are driving me nuts! rrold1 5383 Oct 10, 2003, 12:02 PM
Thread Re: [rrold1] Paths are driving me nuts!
Stealth 5299 Oct 10, 2003, 9:18 PM
Thread Re: [Stealth] Paths are driving me nuts!
rrold1 5293 Oct 11, 2003, 5:54 AM
Post Re: [rrold1] Paths are driving me nuts!
fuzzy logic 5297 Oct 11, 2003, 7:59 AM
Post Re: [rrold1] Paths are driving me nuts!
Stealth 5286 Oct 11, 2003, 11:02 AM
Thread Re: [rrold1] Paths are driving me nuts!
iwadmin 5170 Nov 20, 2003, 9:59 PM
Thread Re: [iwadmin] Paths are driving me nuts!
Stealth 5157 Nov 22, 2003, 10:47 PM
Thread Re: [Stealth] Paths are driving me nuts!
iwadmin 5152 Nov 23, 2003, 6:21 AM
Post Re: [iwadmin] Paths are driving me nuts!
nakulgoyal 5050 Jan 14, 2004, 12:33 PM