Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Mail : Discussion :

Re: [anup123] nokia2280 and wap -- bad login

Quote Reply
Re: [anup123] nokia2280 and wap -- bad login In reply to
Few comments based on comparative observations between the logs for emulator (deckit/klondike) vs 2280 with wap template.

The invalid session error with 2280 is primarily due to:

complete string including the <%url_hidden%>......... is being logged as sid in cell phone whereas it is only the sid part of <%url_hidden%> in case of emulator that is logged as sid when navigating after login.

Login to account thru wap template has been fine. But it is the invalid session error upon clicking any link which is causing the problems and this has been due to the complete string

018e07d7783037e1222817bdb67010ab;t=wap;page=addresses.htm

which is taken as SID instead of just

018e07d7783037e1222817bdb67010ab as in the case of emulators.

Having the links modified with:

<a href="webmail.cgi?page=.......;t=<%t%>;sid=<%sid%>">

has no problem with emulators but with the cell phone the sid is passed blank in logs.

Used a global provided by Charlie to log the details of username;domain;sid and the results are reported therefrom.

Possibly this could be a valid case with other nokia phones though i am not sure.

Anu Clue on how to get over this???

Thnx

Anup



--Edit--

To check on the above whether a link with just the sid would give the same eror, i modified the compose link to:

webmail.cgi?sid=<%sid%>

and the log showed the following after cliking the compose link

User: => Domain: => Password: => SID: ac3e139fe5158face24e43734df250c3 at .......

The moment a variable such as page=compose.htm is added before the sid then the sid is passed blank causing invalid session.

On modifying the link to

sid=<%sid%>;t=<%t%> the sid changes to

SID: ac3e139fe5158face24e43734df250c3;t=wap which causes invalid session obviously.

Last edited by:

anup123: Nov 3, 2003, 3:08 PM
Subject Author Views Date
Thread nokia2280 and wap -- bad login anup123 7406 Oct 14, 2003, 1:52 AM
Thread Re: [anup123] nokia2280 and wap -- bad login
brewt 7271 Oct 14, 2003, 2:21 AM
Post Re: [brewt] nokia2280 and wap -- bad login
anup123 7297 Oct 14, 2003, 3:00 AM
Post Re: [brewt] nokia2280 and wap -- bad login
zaaron 7250 Oct 14, 2003, 3:53 AM
Post Re: [brewt] nokia2280 and wap -- bad login
anup123 7350 Oct 14, 2003, 9:24 AM
Thread Re: [brewt] nokia2280 and wap -- bad login
anup123 7233 Oct 17, 2003, 6:34 AM
Thread Re: [anup123] nokia2280 and wap -- bad login
brewt 7206 Oct 21, 2003, 6:52 PM
Thread Re: [brewt] nokia2280 and wap -- bad login
zaaron 7200 Oct 22, 2003, 12:07 AM
Thread Re: [zaaron] nokia2280 and wap -- bad login
brewt 7196 Oct 22, 2003, 1:52 AM
Thread Re: [brewt] nokia2280 and wap -- bad login
anup123 7144 Oct 28, 2003, 12:25 PM
Thread Re: [anup123] nokia2280 and wap -- bad login
brewt 7139 Oct 28, 2003, 12:33 PM
Thread Re: [brewt] nokia2280 and wap -- bad login
anup123 7186 Oct 28, 2003, 1:13 PM
Thread Re: [anup123] nokia2280 and wap -- bad login
brewt 7149 Oct 28, 2003, 3:09 PM
Thread Re: [brewt] nokia2280 and wap -- bad login
anup123 7129 Oct 30, 2003, 4:54 PM
Post Re: [anup123] nokia2280 and wap -- bad login
anup123 7114 Nov 3, 2003, 6:48 AM
Post Re: [anup123] nokia2280 and wap -- bad login
anup123 7078 Nov 3, 2003, 2:29 PM