Gossamer Forum
Home : Products : Links 2.0 : Discussions :

Links 2.0 errors suddenly

Quote Reply
Links 2.0 errors suddenly
Hello,

I have had links 2.0 running for a few months now with no problems. All of sudden I'm getting permission denied errors when trying to build. I have contacted my web host, but I'm still waiting for a reply. The links on my site still work. Just can not add any thing else right now. I haven't changed anything at all lately. Here is the error I am getting. Any help would be greatly appreciated. Thanks Bill

CGI ERROR
==========================================
Error Message : unable to open home page: /home/sawzaw/www/index.html. Reason: Permission denied
Script Location : /www/htdocs/free4everyone/cgi/links/cgi-bin/admin/nph-build.cgi
Perl Version : 5.006

Form Variables
-------------------------------------------

Environment Variables
-------------------------------------------
DOCUMENT_ROOT : /www/htdocs/free4everyone
GATEWAY_INTERFACE : CGI/1.1
HTTP_ACCEPT : image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/x-shockwave-flash, */*
HTTP_ACCEPT_ENCODING: gzip, deflate
HTTP_ACCEPT_LANGUAGE: en-us
HTTP_CONNECTION : Keep-Alive
HTTP_COOKIE : seenpopup=yes; Cookies=ON; itc=t
HTTP_HOST : www.free4everyone.com
HTTP_REFERER : http://www.free4everyone.com/cgi/links/cgi-bin/admin/admin.cgi?display=navigation
HTTP_USER_AGENT : Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; Alexa Toolbar)
PATH : /usr/bin:/bin
QUERY_STRING :
REMOTE_ADDR : 68.37.51.219
REMOTE_PORT : 1516
REQUEST_METHOD : GET
REQUEST_URI : /cgi/links/cgi-bin/admin/nph-build.cgi
SCRIPT_FILENAME : /www/htdocs/free4everyone/cgi/links/cgi-bin/admin/nph-build.cgi
SCRIPT_NAME : /cgi/links/cgi-bin/admin/nph-build.cgi
SERVER_ADDR : 64.87.106.218
SERVER_ADMIN : webmaster@free4everyone.com
SERVER_NAME : www.free4everyone.com
SERVER_PORT : 80
SERVER_PROTOCOL : HTTP/1.1
SERVER_SIGNATURE :
SERVER_SOFTWARE : Apache/1.3.23 (Unix) (Red-Hat/Linux) mod_jk/1.2.1-beta-1 Chili!Soft-ASP/3.6.2 PHP/4.3.1 FrontPage/5.0.2.2510
http://www.free4everyone.com/
Subject Author Views Date
Thread Links 2.0 errors suddenly billpavNJ 4178 Jul 15, 2003, 1:41 PM
Thread Re: [billpavNJ] Links 2.0 errors suddenly
PerlFlunkie 4095 Jul 15, 2003, 1:57 PM
Thread Re: [PerlFlunkie] Links 2.0 errors suddenly
billpavNJ 4092 Jul 15, 2003, 5:43 PM
Thread Re: [billpavNJ] Links 2.0 errors suddenly
Stealth 4083 Jul 15, 2003, 9:22 PM
Thread Re: [Stealth] Links 2.0 errors suddenly
billpavNJ 4081 Jul 16, 2003, 4:07 PM
Post Re: [billpavNJ] Links 2.0 errors suddenly
Andy 4065 Jul 17, 2003, 5:52 AM