Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Discussions :

Getting AdvertPro to show banners

Quote Reply
Getting AdvertPro to show banners
Hello,

I purchased GT last week and had it installed (I'm a MySQL dummy [totally void is being honest] and gladly admits it!). I already have AdvertPro advertising system running on my server which blankets the 3 vhosts below it, so the system is deliverng ads to 3 domains on one server.

Presently, I use an SSI call to call the banners in html pages and many perl/cgi scripts. It is as follows:

<!--#INCLUDE VIRTUAL="/cgi/advertpro/banners.fpl?region=3&mode=SSI&name=2"-->

My question is, how do I incorporate the ads into the GT templates? I placed it in the include_header.html and include_footer.html files like this:

Here is the footer example:
... </tr>
</form>
</table>
<p align="center"><!--#INCLUDE VIRTUAL="/cgi/advertpro/banners.fpl?region=3&mode=SSI&name=2"--></p>


But it does not show a banner. Can someone help me with this please?

-Sophia Barton Crazy
Subject Author Views Date
Thread Getting AdvertPro to show banners sophiabarton 4931 Mar 11, 2003, 12:09 PM
Thread Re: [sophiabarton] Getting AdvertPro to show banners
ManuGermany 4858 Mar 11, 2003, 1:29 PM
Thread Re: [ManuGermany] Getting AdvertPro to show banners
Paul 4839 Mar 11, 2003, 1:43 PM
Post Re: [Paul] Getting AdvertPro to show banners
Payooo 4832 Mar 11, 2003, 2:55 PM
Thread Re: [ManuGermany] Getting AdvertPro to show banners
sophiabarton 4775 Mar 12, 2003, 4:11 AM
Thread Re: [sophiabarton] Getting AdvertPro to show banners
qango 4772 Mar 12, 2003, 9:10 AM
Post Re: [qango] Getting AdvertPro to show banners
qango 4690 Mar 14, 2003, 3:38 AM
Thread Re: [sophiabarton] Getting AdvertPro to show banners
klauslovgreen 4804 Mar 11, 2003, 9:28 PM
Thread Re: [klauslovgreen] Getting AdvertPro to show banners
ManuGermany 4797 Mar 12, 2003, 12:16 AM
Post Re: [ManuGermany] Getting AdvertPro to show banners
Andy 4763 Mar 12, 2003, 1:31 AM