Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

help menu not working

Quote Reply
help menu not working
I downloaded and installed GForum which seemed to go OK. I can register new users and was able to set up a forum.

However, when I click the 'help' button on the admin panel, little happens except the top few lines of the screen are duplicated (and disappear with a reload).

I am using version 1.1.8 in the 30 day demo mode on a RH linux machine with Apache.

Hmmm maybe all is not working OK as I see that MySQLMan link does nothing either.

Thanks for any help.

The environment listing follows:
Tools: Environment

Environment

The following is information about your system and is provided for troubleshooting and debug information.



System Information

Stack Trace
======================================
GForum (24868): GT::Template::parsed_template called at /var/www/gf/cgi-bin/admin/GT/Template.pm line 600 with arguments
    (GForum::Template=HASH(0x831a338)).
GForum (24868): GT::Template::_parse called at /var/www/gf/cgi-bin/admin/GT/Template.pm line 97 with arguments
    (GForum::Template=HASH(0x831a338), tools_env.html, HASH(0x8356f54)).
GForum (24868): GT::Template::parse called at /var/www/gf/cgi-bin/admin/GForum/Template.pm line 169 with arguments
    (GForum::Template, tools_env.html, ARRAY(0x8356dd4), HASH(0x8356f54), 1).
GForum (24868): GForum::Template::parse called at /var/www/gf/cgi-bin/admin/GT/Template.pm line 111 with arguments
    (GForum::Template, tools_env.html, GT::CGI=HASH(0x8358174), HASH(0x8365310), 1).
GForum (24868): GT::Template::parse_print called at GForum::page line 354 with arguments
    (GForum::Template, tools_env.html, GT::CGI=HASH(0x8358174), HASH(0x8365310)).
GForum (24868): GForum::page called at /var/www/gf/cgi-bin/admin/admin.cgi line 52 with no arguments.
GForum (24868): main::main called at /var/www/gf/cgi-bin/admin/admin.cgi line 26 with no arguments.


System Information
======================================
Perl Version: v5.6.0
Gossamer Forum Version: 1.1.8
GForum.pm version: 1.118
GT::SQL Version: 1.099
GT::Template Version: 2.084
@INC =
/var/www/gf/cgi-bin/admin
/usr/lib/perl5/5.6.0/i386-linux
/usr/lib/perl5/5.6.0
/usr/lib/perl5/site_perl/5.6.0/i386-linux
/usr/lib/perl5/site_perl/5.6.0
/usr/lib/perl5/site_perl
.

CGI INPUT
======================================
do => page
page => tools_env.html


CGI Cookies
======================================
PHPSESSID => 4fb2f4b5684214f73b82d3735d936244
key => FPhihg==
sid => 9bb0489cda7f6404de0c281b89687995
testing => 1


ENVIRONMENT
======================================
DOCUMENT_ROOT => /var/www/html
GATEWAY_INTERFACE => CGI/1.1
GT_TMPDIR => /var/www/gf/cgi-bin/admin/tmp
HTTP_ACCEPT => text/html, image/png, image/jpeg, image/gif, image/x-xbitmap, */*
HTTP_ACCEPT_CHARSET => windows-1252;q=1.0, utf-8;q=1.0, utf-16;q=1.0, iso-8859-1;q=0.6, *;q=0.1
HTTP_ACCEPT_ENCODING => deflate, gzip, x-gzip, identity, *;q=0
HTTP_ACCEPT_LANGUAGE => en
HTTP_CACHE_CONTROL => max-age=259200
HTTP_COOKIE => testing=1; sid=9bb0489cda7f6404de0c281b89687995; PHPSESSID=4fb2f4b5684214f73b82d3735d936244; key=FPhihg%3D%3D
HTTP_COOKIE2 => $Version="1"
HTTP_HOST => int.chicopmr.org
HTTP_IF_MODIFIED_SINCE => Sun, 05 Jan 2003 02:22:32 GMT
HTTP_REFERER => http://int.chicopmr.org/gf-cgi/admin/admin.cgi?do=page;page=tools_nav.html
HTTP_USER_AGENT => Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Windows 98) Opera 6.05 [en]
HTTP_VIA => 1.0 frontend:3128 (Squid/2.3.STABLE2)
HTTP_X_FORWARDED_FOR => 199.200.200.132
PATH => /bin:/usr/bin
QUERY_STRING => do=page;page=tools_env.html
REMOTE_ADDR => 199.200.200.145
REMOTE_PORT => 4002
REQUEST_METHOD => GET
REQUEST_URI => /gf-cgi/admin/admin.cgi?do=page;page=tools_env.html
SCRIPT_FILENAME => /var/www/gf/cgi-bin/admin/admin.cgi
SCRIPT_NAME => /gf-cgi/admin/admin.cgi
SERVER_ADDR => 199.200.200.254
SERVER_ADMIN => root@localhost
SERVER_NAME => www.chicopmr.org
SERVER_PORT => 80
SERVER_PROTOCOL => HTTP/1.0
SERVER_SIGNATURE =>

Apache/1.3.19 Server at www.chicopmr.org Port 80
SERVER_SOFTWARE => Apache/1.3.19 (Unix) (Red-Hat/Linux) mod_ssl/2.8.1 OpenSSL/0.9.6
DAV/1.0.2 PHP/4.0.4pl1 mod_perl/1.24_01 TZ => US/Eastern
Subject Author Views Date
Thread help menu not working regert 3642 Jan 4, 2003, 6:27 PM
Thread Re: [regert] help menu not working
Jagerman 3587 Jan 4, 2003, 10:36 PM
Thread Re: [Jagerman] help menu not working
regert 3562 Jan 5, 2003, 12:05 AM
Thread Re: [regert] help menu not working
Jagerman 3550 Jan 5, 2003, 2:53 AM
Thread Re: [Jagerman] help menu not working
regert 3552 Jan 5, 2003, 9:44 AM
Thread Re: [regert] help menu not working
yogi 3557 Jan 5, 2003, 1:57 PM
Thread Re: [yogi] help menu not working
regert 3529 Jan 5, 2003, 5:31 PM
Thread Re: [regert] help menu not working
Jagerman 3534 Jan 5, 2003, 6:04 PM
Thread Re: [Jagerman] help menu not working
regert 3517 Jan 6, 2003, 12:13 PM
Thread Re: [regert] help menu not working
Alex 3510 Jan 6, 2003, 1:14 PM
Thread Re: [Alex] help menu not working
regert 3505 Jan 6, 2003, 6:11 PM
Thread Re: [regert] help menu not working
regert 3489 Jan 7, 2003, 12:12 PM
Thread Re: [regert] help menu not working
regert 3465 Jan 10, 2003, 11:02 AM
Post Re: [regert] help menu not working
Jagerman 3449 Jan 10, 2003, 9:44 PM