Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Discussions :

Re: [yogi] Does anyone else have this problem?

Quote Reply
Re: [yogi] Does anyone else have this problem? In reply to
Okay, that would work. But the big problem is this: I am using User Monitor and want to use the Top 5 feature. The code to create the link is

<a href="$CFG->{build_root_url}/users/profiles/$active_user.html">$active_user</a><br>~;

which tries to build the static link

http://www.fanficweb.net/...r/users/profiles/etc

and it can't. Instead it builds:

http://www.fanficweb.net/...rayhnee.html&d=1

which doesn't work. I have to go in and change the code to:

<a href="http://fanficweb.net/directory/fanficdir/users/profiles/$active_user.html">$active_user</a><br>~;

in order to have the link work properly. Does anyone else have this problem?
Subject Author Views Date
Thread Does anyone else have this problem? rayhne 3690 Dec 9, 2002, 6:26 AM
Thread Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
yogi 3641 Dec 9, 2002, 6:42 AM
Thread Re: [yogi] Does anyone else have this problem?
rayhne 3631 Dec 9, 2002, 6:48 AM
Thread Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
Andy 3616 Dec 9, 2002, 6:55 AM
Post Re: [Andy] Does anyone else have this problem?
rayhne 3606 Dec 9, 2002, 9:02 AM
Thread Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
yogi 3562 Dec 9, 2002, 6:56 AM
Thread Re: [yogi] Does anyone else have this problem?
rayhne 3563 Dec 9, 2002, 9:00 AM
Thread Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
yogi 3579 Dec 9, 2002, 9:02 AM
Thread Re: [yogi] Does anyone else have this problem?
rayhne 3568 Dec 9, 2002, 9:04 AM
Thread Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
yogi 3584 Dec 9, 2002, 9:07 AM
Thread Re: [yogi] Does anyone else have this problem?
rayhne 3524 Dec 10, 2002, 11:51 AM
Post Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
yogi 3525 Dec 10, 2002, 1:36 PM