Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Discussions :

Does anyone else have this problem?

Quote Reply
Does anyone else have this problem?
I've always had some odd problems with Links SQL and was wondering if anyone else did as well. One of the odder problems is this:

I run my site dynamically. I've noticed that when I want to link to a static page I cannot have the www in the url. IE: instead of www.fanficweb.net it always has to be fanficerb.net. Does anyone else have this problem and what could cause it?

On a sidenote, what are nph_headers and what do that do?
Subject Author Views Date
Thread Does anyone else have this problem? rayhne 3702 Dec 9, 2002, 6:26 AM
Thread Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
yogi 3652 Dec 9, 2002, 6:42 AM
Thread Re: [yogi] Does anyone else have this problem?
rayhne 3643 Dec 9, 2002, 6:48 AM
Thread Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
Andy 3628 Dec 9, 2002, 6:55 AM
Post Re: [Andy] Does anyone else have this problem?
rayhne 3617 Dec 9, 2002, 9:02 AM
Thread Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
yogi 3573 Dec 9, 2002, 6:56 AM
Thread Re: [yogi] Does anyone else have this problem?
rayhne 3575 Dec 9, 2002, 9:00 AM
Thread Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
yogi 3590 Dec 9, 2002, 9:02 AM
Thread Re: [yogi] Does anyone else have this problem?
rayhne 3580 Dec 9, 2002, 9:04 AM
Thread Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
yogi 3596 Dec 9, 2002, 9:07 AM
Thread Re: [yogi] Does anyone else have this problem?
rayhne 3535 Dec 10, 2002, 11:51 AM
Post Re: [rayhne] Does anyone else have this problem?
yogi 3537 Dec 10, 2002, 1:36 PM