Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Problems with mod_rewrite

Quote Reply
Problems with mod_rewrite
I'm on Mac OS X Server using Apache 1.3.26 with mod_rewrite loaded.
Now I wanted to enable the feature of Gforum for the search engine templates.
I use Gforum in a virtual host directory so I've inserted the following lines in the Virtual Host directive in httpd.conf:

Code:
<Directory "path/to/forum">
Options All +MultiViews +ExecCGI -Indexes
AllowOverride All
RewriteRule ^/forum/.*P([0-9]+)/?$ /gforum.cgi?post=$1&t=search_engine [L]
RewriteRule ^/forum/.*P([0-9]+)-([0-9]+)/?$ /gforum.cgi?post=$1&page=$2&t=search_engine [L]
RewriteRule ^/forum/.*C([0-9]+)/?$ /gforum.cgi?category=$1&t=search_engine [L]
RewriteRule ^/forum/.*F([0-9]+)/?$ /gforum.cgi?forum=$1&t=search_engine [L]
RewriteRule ^/forum/.*F([0-9]+)-([0-9]+)/?$ /gforum.cgi?forum=$1&page=$2&t=search_engine [L]
RewriteRule ^/forum/?$ /gforum.cgi?t=search_engine [L]
RewriteRule ^/forum/.*gforum.cgi /gforum.cgi?%{QUERY_STRING} [R,NE,L]
</Directory>

What's wrong?
The apache syntax check says that it's all right...
Thank you
Max
The one with Mac OS X Server 10.4 :)

Last edited by:

maxpico: Aug 30, 2002, 7:25 AM
Subject Author Views Date
Thread Problems with mod_rewrite maxpico 1909 Aug 30, 2002, 7:24 AM
Thread Re: [maxpico] Problems with mod_rewrite
yogi 1861 Aug 30, 2002, 7:26 AM
Thread Re: [yogi] Problems with mod_rewrite
maxpico 1858 Aug 30, 2002, 7:27 AM
Thread Re: [maxpico] Problems with mod_rewrite
yogi 1859 Aug 30, 2002, 7:30 AM
Post Re: [yogi] Problems with mod_rewrite
maxpico 1826 Sep 10, 2002, 2:32 AM