Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Mail : Discussion :

Problem with required fields

Quote Reply
Problem with required fields
I am running version 2.0.6 and I have a weird problem with required fields.

These were running normally until suddenly they started to go wrong. Basically what started to happen is this:

1) Whenever a user tried to register, they would get an error message saying that they needed to fill all the required fields, even if they actually did fill all of them.

2) The program would in fact tell the user to fill ALL the required fields even if none is empty.

So, I have had to deactivate all my required fields to allow users to register. But I would need to know what is causing this.

Thanks.
Subject Author Views Date
Thread Problem with required fields Mama 2876 Jul 5, 2002, 4:26 PM
Thread Re: [Mama] Problem with required fields
tandat 2803 Jul 9, 2002, 5:05 AM
Thread Re: [tandat] Problem with required fields
Mama 2794 Jul 9, 2002, 9:03 AM
Thread Re: [Mama] Problem with required fields
Mama 2780 Jul 19, 2002, 11:41 AM
Thread Re: [Mama] Problem with required fields
brewt 2774 Jul 19, 2002, 1:25 PM
Thread Re: [brewt] Problem with required fields
Mama 2761 Jul 19, 2002, 3:30 PM
Thread Re: [Mama] Problem with required fields
anup123 2764 Jul 20, 2002, 4:17 PM
Thread Re: [anup123] Problem with required fields
Mama 2754 Jul 21, 2002, 4:26 PM
Thread Re: [Mama] Problem with required fields
anup123 2755 Jul 21, 2002, 5:16 PM
Thread Re: [anup123] Problem with required fields
Mama 2743 Jul 22, 2002, 9:01 AM
Post Re: [Mama] Problem with required fields
anup123 2740 Jul 22, 2002, 2:23 PM