Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Re: [fulcan] error with gforum

Quote Reply
Re: [fulcan] error with gforum In reply to
Did you touch the source code in the last few days?

Especially: GForum/Config/Data.pm, GForum.pm, bad_link.cgi.

If not, You must check Data.pm, it seems it was not written out properly (it is generated automatically).
If you have a backup of Data.pm somewhere, it may help you to restore the last know good state of the file.

Best regards,
Webmaster33


Paid Support
from Webmaster33. Expert in Perl programming & Gossamer Threads applications. (click here for prices)
Webmaster33's products (upd.2004.09.26) | Private message | Contact me | Was my post helpful? Donate my help...
Subject Author Views Date
Thread error with gforum fulcan 2460 May 11, 2002, 9:09 PM
Thread Re: [fulcan] error with gforum
Paul 2350 May 12, 2002, 1:48 AM
Thread Re: [Paul] error with gforum
fulcan 2351 May 12, 2002, 6:23 AM
Post Re: [fulcan] error with gforum
webmaster33 2399 May 12, 2002, 6:52 AM
Thread Re: [fulcan] error with gforum
Paul 2357 May 12, 2002, 6:54 AM
Post Re: [Paul] error with gforum
fulcan 2327 May 12, 2002, 7:02 AM
Thread Re: [fulcan] error with gforum
yogi 2367 May 12, 2002, 7:35 AM
Thread Re: [yogi] error with gforum
fulcan 2331 May 12, 2002, 9:12 AM
Thread Re: [fulcan] error with gforum
yogi 2354 May 12, 2002, 1:08 PM
Thread Re: [yogi] error with gforum
fulcan 2339 May 12, 2002, 3:35 PM
Post Re: [fulcan] error with gforum
webmaster33 2334 May 12, 2002, 11:53 PM