Gossamer Forum
Home : Products : Links 2.0 : Installation -- Unix :

admin.cgi/links?add_form=1 not a valid url on my server

Quote Reply
admin.cgi/links?add_form=1 not a valid url on my server
IM on a Cobalt RAQ server running Linux with Apache. For some reason my server does not understand admin.cgi/links?XXXXX as a valid path. I also have to telnet in to build my pages, which is not a big deal. Here is my error page.
-----------------------------------
CGIWrap Error: Execution of this script not permitted

--------------------------------------------------------------------------------
Execution of (/home/sites/abc-abc/search/admin/admin.cgi/category) is not permitted for the following reason:


Script file not found.

Server Data:

Server Administrator/Contact: abc-abc@abc-abc.com
Server Name: abc-abc.com
Server Port: 80
Server Protocol: HTTP/1.1

Request Data:

User Agent/Browser: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Windows 98)
Request Method: GET
Remote Address: xxx.xxx.xx.xxx
Remote Port: 1818
Query String: view_search=1
Extra Path Info: //search/admin/admin.cgi/category
Referring Page: http://abc-abc.com/search/admin/nav.htm

I hope someone has a answer Smile thanks...
Subject Author Views Date
Thread admin.cgi/links?add_form=1 not a valid url on my server rexhowell 2777 Dec 18, 1998, 12:02 PM
Post Re: admin.cgi/links?add_form=1 not a valid url on my server
Mark Badolato 2726 Dec 18, 1998, 9:04 PM
Post Re: admin.cgi/links?add_form=1 not a valid url on my server
Trekker 2726 Dec 19, 1998, 4:33 AM
Post Re: admin.cgi/links?add_form=1 not a valid url on my server
rexhowell 2731 Dec 19, 1998, 4:32 PM