Gossamer Forum
Home : Products : Links 2.0 : Installation -- Unix :

Haunting 403 error

Quote Reply
Haunting 403 error
Hi Gang,
I could really use your help. I'm just about pathed & permissioned out.

From the first phase of testing (The Admin Page) I keep getting a HTTP 403 error. I'm pretty sure it is a silly path problem .. but I'll be darn if I can come up with the right one.

My full server path is
/home/usr130/html/links/admin

but with the last cgi/perl script I installed, it would only work with a path .. like /links/html

I even tried several other combos like
../whatever and ../../whatever

Site URL & Page in question:
http://216.25.49.130/links/admin/index.html also saved my current links.cfg as links.txt in same location for show and tell.

I would greatly appericate any help.

Thanks,
J Wells











.


[This message has been edited by J Wells (edited December 13, 1998).]

[This message has been edited by J Wells (edited December 13, 1998).]
Subject Author Views Date
Thread Haunting 403 error J Wells 3551 Dec 12, 1998, 7:51 PM
Post Re: Haunting 403 error
Trekker 3528 Dec 13, 1998, 5:37 AM
Post Re: Haunting 403 error
J Wells 3533 Dec 13, 1998, 6:47 AM
Post Re: Haunting 403 error
kidsonline 3509 Dec 13, 1998, 7:34 AM
Post Re: Haunting 403 error
J Wells 3505 Dec 13, 1998, 8:01 AM
Post Re: Haunting 403 error
Tangman 3524 Dec 13, 1998, 8:24 AM
Post Re: Haunting 403 error
J Wells 3512 Dec 13, 1998, 10:21 AM
Post Re: Haunting 403 error
Trekker 3500 Dec 13, 1998, 11:10 AM
Post Re: Haunting 403 error
J Wells 3524 Dec 13, 1998, 11:18 AM