Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Speed, post title text color

Quote Reply
Speed, post title text color
I've noticed that since I hadn't logged in to this forum in a while, when I logged in and started to load forums with lots of new messages, there is a 5-20 second delay before the forum loads, depending on how many new messages there are. For example, One forum with only one new message loaded very quickly, while one with 4,000 new had about a 15 second delay. When I log out, all forums load very quickly.

Also, I'd suggest a difference in the text of the page you are on in the main title text (left of the GossamerForum image)... when it's all one color, and links aren't underlined, it's somewhat confusing. Yeah yeah, I know this can be solved quite easily with templates. Wink


Muhammad
Subject Author Views Date
Thread Speed, post title text color Muhammad 3845 Oct 12, 2001, 1:38 PM
Thread Re: [Muhammad] Speed, post title text color
Alex 3740 Oct 12, 2001, 1:53 PM
Thread Re: [Alex] Speed, post title text color
Muhammad 3736 Oct 12, 2001, 1:54 PM
Thread Re: [Muhammad] Speed, post title text color
Alex 3739 Oct 12, 2001, 1:55 PM
Post Re: [Alex] Speed, post title text color
Muhammad 3743 Oct 12, 2001, 2:11 PM
Thread Re: [Muhammad] Speed, post title text color
Jagerman 3741 Oct 12, 2001, 5:25 PM
Thread Re: [jagerman] Speed, post title text color
Muhammad 3731 Oct 12, 2001, 6:09 PM
Thread Re: [Muhammad] Speed, post title text color
Paul 3739 Oct 12, 2001, 7:40 PM
Post Re: [RedRum] Speed, post title text color
Muhammad 3704 Oct 13, 2001, 8:43 AM
Thread Re: [RedRum] Speed, post title text color
QooQ 3767 Oct 14, 2001, 4:17 AM
Thread Re: [QooQ] Speed, post title text color
Paul 3721 Oct 14, 2001, 4:26 AM
Post Re: [RedRum] Speed, post title text color
QooQ 3704 Oct 14, 2001, 4:39 AM