Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Mail : Discussion :

Re: [steger] validationcode does not work ? / version 2.0.5

Quote Reply
Re: [steger] validationcode does not work ? / version 2.0.5 In reply to
I am having the same problem. It looks like the reference for the userid is wrong in Join.pm. Edit the file /path/to/webmail/admin/GMail/NoAuth/Join.pm. Look in the sub add_user for a line like this:
Code:
GMail::NoAuth::Join->send_key($id->{userid}, $cgi) or return;
It's around line 90. Change it to look like this:
Code:
GMail::NoAuth::Join->send_key($id->{'webmail_users.userid'}, $cgi) or return;

Make sure you make a backup copy of the file first :). Let me know if it works for you. It seemed to work for me.

Regards,
Charlie
Subject Author Views Date
Thread validationcode does not work ? / version 2.0.5 steger 2489 Sep 29, 2001, 8:39 AM
Thread Re: [steger] validationcode does not work ? / version 2.0.5
Chaz 2415 Sep 29, 2001, 11:59 AM
Thread Re: [CP] validationcode does not work ? / version 2.0.5
steger 2399 Sep 30, 2001, 1:14 AM
Thread Re: [steger] validationcode does not work ? / version 2.0.5
avery 2380 Oct 1, 2001, 8:38 AM
Thread Re: [avery] validationcode does not work ? / version 2.0.5
Chaz 2386 Oct 1, 2001, 8:42 AM
Thread Re: [CP] validationcode does not work ? / version 2.0.5
avery 2392 Oct 1, 2001, 9:42 AM
Post Re: [avery] validationcode does not work ? / version 2.0.5
Chaz 2365 Oct 1, 2001, 9:50 AM
Post Re: [CP] validationcode does not work ? / version 2.0.5
avery 2370 Oct 1, 2001, 9:47 AM
Post Re: [steger] validationcode does not work ? / version 2.0.5
Alex 2346 Oct 2, 2001, 2:30 PM