Gossamer Forum
Home : Products : Links 2.0 : Installation -- Windows :

installation problem win98-totally blackout

Quote Reply
installation problem win98-totally blackout
i'm installing and uploading this script to tripod.com(no idea weather they are on unix or NT server) and thats ok.But my problem now is that the script is not working.(error 400) . i've read the README but can't understand 60% of it. Do i have to upload pearl5 to tripod..:).

from: links.cfg
# PATH and URL of Admin CGI directory. No Trailing Slash.
$db_script_path = "c:/user/tripod.com/password/links2/cgi-bin/admin/admin.cgi";
$db_dir_url = "http://kol16.tripod.com/links2/cgi-bin/admin/";

# URL of User CGI directory. No Trailing Slash.
$db_cgi_url = "http://kol16.tripod.com/links2/cgi-bin/";

# PATH and URL of Pages to be built. No Trailing Slash.
$build_root_path = "c://user/tripod.com/password/links2/pages";
$build_root_url = "http://user/tripod.com/links2/pages";

# PATH and URL of What's New page. No Trailing slash.
$build_new_path = "$build_root_path/New";
$build_new_url = "$build_root_url/New";

# PATH and URL of What's Cool page. No Trailing slash.
$build_cool_path = "$build_root_path/Cool";
$build_cool_url = "$build_root_url/Cool";

# PATH and URL of What's Rating page. No Trailing slash.
$build_ratings_path = "$build_root_path/Ratings";
$build_ratings_url = "$build_root_url/Ratings";

is this correct?

Some more:
if i click on add, it produces: HTTP 400 Bad Request error, and went to this link:
http://kol16.tripod.com/links2/cgi-bin/admin/templates/<%db_cgi_url%>/add.cgi

someone somewhere please help.

Thanks

jeek

Subject Author Views Date
Thread installation problem win98-totally blackout jeek 5927 Jul 9, 2001, 5:29 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
stone2j 5898 Jul 9, 2001, 10:40 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
jeek 5855 Jul 9, 2001, 11:29 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
stone2j 5870 Jul 10, 2001, 9:39 AM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
jeek 5903 Jul 10, 2001, 5:53 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
stone2j 5827 Jul 10, 2001, 7:24 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
jeek 5833 Jul 10, 2001, 8:29 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
stone2j 5870 Jul 10, 2001, 10:26 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
jeek 5824 Jul 10, 2001, 11:02 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
stone2j 5847 Jul 10, 2001, 11:11 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
jeek 5843 Jul 10, 2001, 11:17 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
stone2j 5837 Jul 10, 2001, 11:34 PM
Post Re: installation problem win98-totally blackout
jeek 5812 Jul 10, 2001, 11:49 PM
Thread Re: installation problem win98-totally blackout
sponge 5819 Jul 11, 2001, 12:32 AM
Post Re: installation problem win98-totally blackout
jeek 5780 Jul 12, 2001, 11:29 PM