Gossamer Forum
Quote Reply
the NPH problem
I am not a whiz at too much of anything, but I have installed links 2.0 extended from mycgiscripts.com on an NT server and everything seems to be working ok until I build the pages themselves.
this is the error message I get:(this is step 4 on a staggered build)

Step: Updating Home/New/Cool Pages

Pages built on 9-Jul-2001 at 10:43:20
--------------------------------------------------------

** Loading Category information . . .
** Done (0 s)!

** Loading Summary information . . .
** Done (0 s)!

** Creating Home Page . . .
Subcategories: 1
Total Links: 1
Opening page: E:\WWW\casinoauthority.com\html\html\pages/index.html
Closing page.
** Done (0 s)!

** Creating What's New Pages . . .

CGI ERROR
==========================================
Error Message : fatal error: Can't find unicode character property definition via main->a or a.pl at unicode/Is/a.pl line 0

Script Location : E:\WWW\casinoauthority.com\cgi-bin\links\admin\nph-build.cgi
Perl Version : 5.006



this is a verbatim cut and paste from the page.
what is wierd is that when I view nph-build.cgi, it contains no code....it is an empty file. Odd huh?

Oh wait, the nph-build.cgi is in two locations! one is in the admin/templates directory and contains no code and the other is in the admin directory and has it's code intact...hmmmm?

can anyone lend me a hand here?
thanks,
Bobby



senior webmaster
http://www.realtimegaming.com
Subject Author Views Date
Thread the NPH problem rtenpin 2977 Jul 9, 2001, 7:52 AM
Post Re: the NPH problem
Andy 2910 Jul 10, 2001, 12:26 AM
Thread Re: the NPH problem
Paul 2905 Jul 10, 2001, 3:24 AM
Thread Re: the NPH problem
rtenpin 2895 Jul 10, 2001, 7:08 AM
Thread Re: the NPH problem
Paul 2893 Jul 10, 2001, 7:25 AM
Thread Re: the NPH problem
rtenpin 2883 Jul 10, 2001, 8:15 AM
Post Re: the NPH problem
Paul 2881 Jul 10, 2001, 8:18 AM