Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Discussions :

Looking for FAQ or previous post

Quote Reply
Looking for FAQ or previous post
Hello All,

I've just started working with Links SQL vs 2.0.4. I have searched the Forum and FAQs for an answer but have come up a bit confused. I'm sure my question has been asked a million times. Perhaps I'm using incorrect terminology for my forum searches. If someone would please direct me to either a previous post or an FAQ I'd really appreciate it. I also tried the FAQs over at linksql.com but for some reason I'm getting errors.

I will pose my problem to the best of my newbie ability. Please forgive me if I donít use the correct terminology or if it sounds confusing. Iím doing the best I can.

Along with the regular links that we'll have displayed, we would like to have links to articles that we will add or people will be submitting to us. We will want the articles to be displayed using a LinksSQL page or template (instead of an outside URL) when clicking on the link. I thought perhaps using the Detailed Page option would work but I'm not sure if I'm doing something wrong there. It works but not in the way I want it to.

Here's what we've done so far:
- Added a column with the links table editor named "Article".
- Under Setup/Build Options/Build Settings - checked "yes" to the build_detailed radio button.
- Experimented by adding the line <a href="<%detailed_url%>"> (but were unsure where to add it) in the link.html template. Depending on where we put the line determines the degree of errors in the way the page is displayed or the way the links operate. This leads me to believe that the Detailed page option is not what we should use. Hence, we removed the line.
- Experimented in trying to include the ďArticleĒ field on the link.html template but this only adds the article text that is in the field underneath the description on the regular links page. It does not open up a different page.

When we "add a link" for an article, we don't add an URL to the URL field. We add the article copy to the article field. When the link is clicked on, there is a error page (of course, because initially no URL was added). If the detailed page option is used, it still doesn't show the article and the link (title of article) is still bad.

I feel like the answer to this is probably very simple. Just a line of code added here and there. However, I have yet to locate anything in the Forum or FAQs that I can understand and implement. I am not a programmer and would be considered a complete newbie when it comes to coding as well as using this program. I would appreciate any help sent my way.

Thanks in advance!
N. Lord


Subject Author Views Date
Thread Looking for FAQ or previous post Westiegirl 2128 Jul 2, 2001, 6:58 PM
Thread Re: Looking for FAQ or previous post
pugdog 2089 Jul 2, 2001, 10:48 PM
Thread Re: Looking for FAQ or previous post
Westiegirl 2029 Jul 3, 2001, 8:40 AM
Thread Re: Looking for FAQ or previous post
Stealth 2050 Jul 3, 2001, 8:55 AM
Thread Re: Looking for FAQ or previous post
Westiegirl 2066 Jul 3, 2001, 6:40 PM
Thread Re: Looking for FAQ or previous post
Stealth 2050 Jul 3, 2001, 7:11 PM
Post Re: Looking for FAQ or previous post
Westiegirl 2029 Jul 3, 2001, 7:27 PM
Thread Re: [Stealth] Looking for FAQ or previous post
gatman 1943 Nov 23, 2002, 3:59 PM
Thread Re: [gatman] Looking for FAQ or previous post
afinlr 1918 Nov 23, 2002, 4:37 PM
Post Re: [afinlr] Looking for FAQ or previous post
gatman 1932 Nov 23, 2002, 4:54 PM