Gossamer Forum
Home : Products : Gossamer Links : Discussions :

BIG PROBLEM - add.cgi

Quote Reply
BIG PROBLEM - add.cgi
I habe installed Links SQL 2.0.2 but I get an "Internal Server Error" when I try to add a link.

I still have Links SQL 2.0.0 installed and get now the folloing Error message:
============================
Can't locate object method "new" via package "Links::Link" at /home/sites/site3/web/sql2/admin/GT/SQL/Base.pm line 59, chunk 1.
Stack Trace
======================================
Links (7709): Links::environment called at /home/sites/site3/web/sql2/admin/Links.pm line 446 with no arguments.Links (7709): Links::fatal called at /home/sites/site3/web/sql2/admin/GT/SQL/Base.pm line 59 with arguments (Can't locate object method "new" via package "Links::Link" at /home/sites/site3/web/sql2/admin/GT/SQL/Base.pm line 59, chunk 1.
).Links (7709): GT::SQL::Base::new_table called at /home/sites/site3/web/sql2/admin/GT/SQL.pm line 294 with arguments (GT::SQL=HASH(0x82f44a0), Links).Links (7709): GT::SQL::table called at /home/sites/site3/web/sql2/pages/add.cgi line 109 with arguments (GT::SQL=HASH(0x82f44a0), Links).Links (7709): main::add_link called at /home/sites/site3/web/sql2/admin/GT/Plugins.pm line 78 with arguments (HASH(0x80cd78c)).Links (7709): GT::Plugins::dispatch called at /home/sites/site3/web/sql2/pages/add.cgi line 33 with arguments (GT::Plugins, /home/sites/site3/web/sql2/admin/Plugins, user_add_link, CODE(0x83f3484), HASH(0x80cd78c)).Links (7709): main::main called at /home/sites/site3/web/sql2/pages/add.cgi line 22 with no arguments.

System Information
======================================
Perl Version: 5.00503
Links SQL Version: 2.0.0
DBI.pm Version: 1.14
@INC =
/home/sites/site3/web/sql2/admin
/usr/lib/perl5/5.00503/i386-linux
/usr/lib/perl5/5.00503
/usr/lib/perl5/site_perl/5.005/i386-linux
/usr/lib/perl5/site_perl/5.005
.
============================
Links SQL 2.0.2:
The funny thing is that the link I add will be added to the validate database and I get the "Addition to Database : ..." Email.

System: Cobalt RaQ

Can anybody help me!

ThanX
Twistmaster



Subject Author Views Date
Thread BIG PROBLEM - add.cgi Twistmaster 2697 Feb 24, 2001, 5:38 AM
Thread Re: BIG PROBLEM - add.cgi
Paul 2605 Feb 24, 2001, 5:48 AM
Thread Re: BIG PROBLEM - add.cgi
Twistmaster 2631 Feb 24, 2001, 5:55 AM
Thread Re: BIG PROBLEM - add.cgi
Paul 2591 Feb 24, 2001, 6:00 AM
Thread Re: BIG PROBLEM - add.cgi
Twistmaster 2595 Feb 24, 2001, 6:37 AM
Thread Re: BIG PROBLEM - add.cgi
Twistmaster 2545 Feb 28, 2001, 3:47 AM
Thread Re: BIG PROBLEM - add.cgi
pugdog 2540 Feb 28, 2001, 4:23 AM
Thread Re: BIG PROBLEM - add.cgi
long327 2529 Feb 28, 2001, 9:05 AM
Thread Re: BIG PROBLEM - add.cgi
Paul 2557 Feb 28, 2001, 9:17 AM
Post PLEASE ANSWER - the problem still exists...
Eximpo 2501 Mar 2, 2001, 5:45 AM
Post Re: BIG PROBLEM - add.cgi
Alex 2526 Feb 28, 2001, 12:03 PM